Win een leuke date op Valentijnsdag

Win een leuke date op Valentijnsdag

Februari is de maand waarin Valentijnsdag gevierd wordt en om precies te zijn op 14 februari. Pepper heeft als site voor online dating natuurlijk speciaal oog voor deze bijzondere dag en komt daarom met een spetterende actie. Er wordt namelijk een actie gehouden, waarbij er drie singles met hun date op Valentijnsdag een fantastische dag beleven in de Foodhallen in Amsterdam. De prijs wordt drie keer uitgedeeld en bestaat uit een compleet verzorgde date voor twee personen. Op 14 februari worden de Foodhallen in Amsterdam tot zogenoemde Flirthallen omgetoverd. Dat is namelijk een perfecte ambiance om een leuke date te beleven. De zwijmelmuziek op de achtergrond doet de liefde aanwakkeren en voor de inwendige mens wordt ook gezorgd met een diversiteit aan gerechtjes.

Wie meteen al met de date in het diepe durft te springen, heeft de mogelijkheid om voor één dag te trouwen. Dat is natuurlijk wel heel speciaal en zeker met een date op Valentijnsdag. Iedereen kan kans maken op het winnen van een compleet verzorgde date die door Pepper beschikbaar wordt gesteld. Het enige wat gedaan hoeft te worden, is even de Facebookpagina van Pepper van een like te voorzien. Doe dat dan wel voor woensdag 7 februari. De winnaars worden namelijk al snel daarna bekendgemaakt en ontvangen uiterlijk op 9 februari bericht. Er worden naast de drie dates ook nog andere prijzen uitgedeeld. Singles kunnen namelijk ook kans maken op een van de vijf gratis full memberschips bij Pepper die in het kader van deze Valentijnsdag worden uitgedeeld.


Dating nieuws
 • Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  15-10-2018 lees
 • Leuk spel voor singles in Den Haag
  Leuk spel voor singles in Den Haag
  08-10-2018 lees
 • Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  01-10-2018 lees
 • Falll in love promotie bij Pepper
  Falll in love promotie bij Pepper
  24-09-2018 lees
 • Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  17-09-2018 lees