Vier het Singles Masquerade Ball mee met Relatieplanet

Vier het Singles Masquerade Ball mee met Relatieplanet

Op 24 februari is het zover en wordt het unieke Singles Masquerade Ball georganiseerd door Relatieplanet. Het spektakel vindt plaats in Almere op de feestlocatie van Royal Party en Events. Het is de allereerste editie van het Singles Masquerade Ball en iedere single van 25 jaar en ouder is welkom. Een glaasje bubbels wordt als welkomstdrankje aangeboden en daarna kan het feest echt beginnen. Het Singles Masquerade Ball is een unieke manier om met andere singles in contact te komen. Het is de bedoeling dat er een ongedwongen sfeer heerst en daar wordt een bijdrage aan geleverd met goede muziek. Marciano is leadzanger van de band Passion en is bekend van The Voice of Holland. Er is uiteraard nog meer goede muziek met onder meer Varsha, Joshua Kane en DJ Shemar.

De muziekstijlen variëren van soul tot reggae en van pop tot zouk. Alle feestgangers kunnen dus van de muziek genieten en ondertussen contact leggen met andere singles. Er is alle gelegenheid om een drankje en een hapje te nemen. De prijs voor leden van Relatieplanet komt uit op 15 euro voor een ticket en wie nog geen lid is van Relatieplanet betaalt 20 euro voor een kaartje. Overigens is een lidmaatschap wel verplicht. Daarbij kan de single kiezen voor een gratis lidmaatschap of voor een full member lidmaatschap, waarbij dus het voordeel behaald wordt dat er een korting gegeven wordt op het kaartje. Het wordt echt een spectaculair feest en iedereen die er bij wil zijn, wordt aangeraden zich zo snel mogelijk aan te melden. Het aantal kaarten is namelijk beperkt.


Dating nieuws
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees