Daten met singles in een escape room

Daten met singles in een escape room

Het is weer eens een keer wat anders. Op date gaan met andere singles in een escaperoom. Dat is meteen spannend, want de deur gaat dicht en de singles moeten samenwerken om gezamenlijk uit de ruimte te ontsnappen. Om singles die het leuk vinden om op deze manier op date te gaan, heeft Relatieplanet besloten er een speciaal event van te maken. De datum hiervoor is geprikt op dinsdag 27 maart en Escape room 040 in het gezellige centrum van Eindhoven is de locatie waar alles plaats gaat vinden.

Tijdens een welkomstdrankje is er ruimte om de andere singles te ontmoeten en wordt er uitgebreide informatie verstrekt over het spel. De deelnemers worden in verschillende groepjes ingedeeld om het spel te spelen en op tijd uit de escaperoom te komen. Voor de singles die weten te ontsnappen en natuurlijk ook voor de singles die het niet is gelukt, wacht er nog een gezellige mogelijkheid om na te borrelen. Dat kan namelijk in de gezellige lounge, waar de avonturen van de escaperoom uitgebreid aan bod kunnen komen.

Relatieplanet zorgt ervoor dat singles op elke laatste dinsdag van de maand in de avond mee kunnen doen met dit leuke event dat om 20.30 uur start. Er zijn twee escaperooms voor de singles beschikbaar en iedereen die mee wil doen, kan laten weten via Relatieplanet te komen. In dat geval wordt er namelijk een indeling gemaakt voor een van de kamers. Leuk om te weten is dat de eerste twee singles die het event boeken de avond gratis krijgen van Relatieplanet.


Dating nieuws
 • Bezoek met singles de Lion King met Lexa
  Bezoek met singles de Lion King met Lexa
  22-04-2019 lees
 • Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement
  Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement
  15-04-2019 lees
 • Nieuwe campagne Ourtime online daten voor vijftigplussers
  Nieuwe campagne Ourtime online daten voor vijftigplussers
  08-04-2019 lees
 • Volg de workshop Hoe leg ik contact
  Volg de workshop Hoe leg ik contact
  01-04-2019 lees
 • Van single naar samen online training
  Van single naar samen online training
  25-03-2019 lees