Daten met singles in een escape room

Daten met singles in een escape room

Het is weer eens een keer wat anders. Op date gaan met andere singles in een escaperoom. Dat is meteen spannend, want de deur gaat dicht en de singles moeten samenwerken om gezamenlijk uit de ruimte te ontsnappen. Om singles die het leuk vinden om op deze manier op date te gaan, heeft Relatieplanet besloten er een speciaal event van te maken. De datum hiervoor is geprikt op dinsdag 27 maart en Escape room 040 in het gezellige centrum van Eindhoven is de locatie waar alles plaats gaat vinden.

Tijdens een welkomstdrankje is er ruimte om de andere singles te ontmoeten en wordt er uitgebreide informatie verstrekt over het spel. De deelnemers worden in verschillende groepjes ingedeeld om het spel te spelen en op tijd uit de escaperoom te komen. Voor de singles die weten te ontsnappen en natuurlijk ook voor de singles die het niet is gelukt, wacht er nog een gezellige mogelijkheid om na te borrelen. Dat kan namelijk in de gezellige lounge, waar de avonturen van de escaperoom uitgebreid aan bod kunnen komen.

Relatieplanet zorgt ervoor dat singles op elke laatste dinsdag van de maand in de avond mee kunnen doen met dit leuke event dat om 20.30 uur start. Er zijn twee escaperooms voor de singles beschikbaar en iedereen die mee wil doen, kan laten weten via Relatieplanet te komen. In dat geval wordt er namelijk een indeling gemaakt voor een van de kamers. Leuk om te weten is dat de eerste twee singles die het event boeken de avond gratis krijgen van Relatieplanet.


Dating nieuws
 • Falll in love promotie bij Pepper
  Falll in love promotie bij Pepper
  24-09-2018 lees
 • Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  17-09-2018 lees
 • Lang weekend De Hoge Venen voor singles
  Lang weekend De Hoge Venen voor singles
  10-09-2018 lees
 • Abonnement verdubbelaar van Pepper
  Abonnement verdubbelaar van Pepper
  03-09-2018 lees
 • Succesvol online daten in 3 stappen
  Succesvol online daten in 3 stappen
  27-08-2018 lees