Daten op het water met Relatieplanet

Daten op het water met Relatieplanet

Daten op het water is weer eens wat anders dan digitaal met elkaar kennis te maken. Relatieplanet heeft verschillende leuke events op het programma staan, waarbij singles in een ongedwongen sfeer op het water met elkaar een leuke tijd kunnen beleven. Op zondag 20 mei wordt bijvoorbeeld een kanotocht gehouden en is er de gelegenheid om volop van de natuur te genieten. Er is een gids bij aanwezig die van alles verteld over het landschap waar voorbij gevaren wordt in de kano. Het startpunt is Hotel Watergang en de tocht voert onder meer door historische plaatsjes met huizen die als het ware op het water lijken  te drijven. Er is een stop met een gezellige picknick en iedereen wordt voor het begin van de tocht verwelkomd met een kopje koffie.

Om dit event mee te maken, is het wel nodig om over een lidmaatschap bij Relatieplanet te beschikken. Het aanmaken van een account is gratis. Er is nog een event in de planning met daten op het water en dat vindt plaats op 1 juni. Er is alle ruimte om aam boord te stappen van het zeilschip de Bounty en met andere singles kennis te maken. Na een welkomstdrankje worden de trossen losgemaakt en vaart het zeilschip het grote water op. Tijdens het zeilen worden er borrelhapjes uitgedeeld en is er de hele avond koffie, thee en water beschikbaar. Andere drankjes zijn te bestellen en wie wil, heeft de mogelijkheid om op het zeilschip te blijven slapen om de volgende ochtend nog met een ontbijt verwend te worden. Ook voor dit event is lidmaatschap verplicht.


Dating nieuws
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees