Daten op het water met Relatieplanet

Daten op het water met Relatieplanet

Daten op het water is weer eens wat anders dan digitaal met elkaar kennis te maken. Relatieplanet heeft verschillende leuke events op het programma staan, waarbij singles in een ongedwongen sfeer op het water met elkaar een leuke tijd kunnen beleven. Op zondag 20 mei wordt bijvoorbeeld een kanotocht gehouden en is er de gelegenheid om volop van de natuur te genieten. Er is een gids bij aanwezig die van alles verteld over het landschap waar voorbij gevaren wordt in de kano. Het startpunt is Hotel Watergang en de tocht voert onder meer door historische plaatsjes met huizen die als het ware op het water lijken  te drijven. Er is een stop met een gezellige picknick en iedereen wordt voor het begin van de tocht verwelkomd met een kopje koffie.

Om dit event mee te maken, is het wel nodig om over een lidmaatschap bij Relatieplanet te beschikken. Het aanmaken van een account is gratis. Er is nog een event in de planning met daten op het water en dat vindt plaats op 1 juni. Er is alle ruimte om aam boord te stappen van het zeilschip de Bounty en met andere singles kennis te maken. Na een welkomstdrankje worden de trossen losgemaakt en vaart het zeilschip het grote water op. Tijdens het zeilen worden er borrelhapjes uitgedeeld en is er de hele avond koffie, thee en water beschikbaar. Andere drankjes zijn te bestellen en wie wil, heeft de mogelijkheid om op het zeilschip te blijven slapen om de volgende ochtend nog met een ontbijt verwend te worden. Ook voor dit event is lidmaatschap verplicht.


Dating nieuws
 • Van single naar samen online training
  Van single naar samen online training
  25-03-2019 lees
 • Lenteactie met korting bij Relatieplanet
  Lenteactie met korting bij Relatieplanet
  18-03-2019 lees
 • Pepper herhaalt succesvolle actie met verdubbelaar
  Pepper herhaalt succesvolle actie met verdubbelaar
  11-03-2019 lees
 • Leuke events in maart voor singles
  Leuke events in maart voor singles
  04-03-2019 lees
 • Eten met singles in Foodhall Mout
  Eten met singles in Foodhall Mout
  25-02-2019 lees