Flirten en dates checken populair in sportschool

Flirten en dates checken populair in sportschool

Lexa.nl voert als site voor online dating regelmatig onderzoeken uit die betrekking hebben op de liefde, daten en flirten. Deze keer is de aandacht tijdens het onderzoek gericht op populaire locaties om te daten en te flirten. Nu blijkt dat het scoren van een date in de sportschool erg populair is en dat het ook een locatie is waar veel geflirt wordt. Sporten om het lichaam fit te houden en daten om een leuke relatie te scoren is uiteraard een prima combinatie. Het blijkt dat maar liefst 45% van de sporters zonder relatie open staan voor een date tijdens het sporten in de sportschool. Het flirtgedrag van de singles in Nederland tijdens het sporten laat ook zien dat de dansschool daarvoor een prima locatie is. Dat vindt in elk geval 30% van de singles die meegedaan hebben aan het onderzoek van datingservice Lexa.nl.

Het hardlopen is eveneens nog een sport die zich leent om te flirten, maar dan ben je wel afhankelijk van de sporters die je onderweg tegenkomt. Of je moet al aangesloten zijn bij een hardloopgroepje dan is het flirten en het scoren van een date ook weer wat gemakkelijker. Tijdens de overgang van de lente naar de zomer is het altijd drukker in de sportschool. Er zijn dan veel mensen geneigd om toch maar weer even wat aan het lichaam te doen, zodat er straks op het strand en bij het zwembad volop geflirt kan worden met een killerbody. Overigens is sport niet de enige activiteit die zich leent voor flirten. Een groot deel van de singles flirt ook op het werk.


Dating nieuws
 • Bezoek met andere singles Theaterfestival De Parade
  Bezoek met andere singles Theaterfestival De Parade
  16-07-2018 lees
 • Ga speeddaten via Lexa en ontmoet de leukste singles
  Ga speeddaten via Lexa en ontmoet de leukste singles
  09-07-2018 lees
 • Prijsvergelijking tussen sites voor online dating
  Prijsvergelijking tussen sites voor online dating
  02-07-2018 lees
 • Date via Ourtime van Lexa voor jonge 50plussers
  Date via Ourtime van Lexa voor jonge 50plussers
  25-06-2018 lees
 • Sprookjesdate via Lexa
  Sprookjesdate via Lexa
  18-06-2018 lees