Ga speeddaten via Lexa en ontmoet de leukste singles

Ga speeddaten via Lexa en ontmoet de leukste singles

Lexa biedt veel mogelijkheden om online in contact met andere singles te komen en zo een leuke liefde tegen te komen. De site voor online dating staat echter ook bekend om de veelzijdige single events die er georganiseerd worden. Bijvoorbeeld een event waarbij speeddaten centraal staat. Op 20 juli in Utrecht is het zover en kunnen singles met elkaar kennis maken in een gezellige ambiance.

Als eerste wordt iedereen met een drankje verwelkomd en daarbij wordt meteen ook een zogenoemde matchkaart uitgedeeld. Hierop staat de naam en het tafelnummer van de single vermeld en na de date kan erop ingevuld worden welke single interessant genoeg is voor een mogelijke volgende date. Er wordt vooraf een uitgebreide toelichting gegeven over het speeddaten, zodat voor alle aanwezigen duidelijk is wat er verwacht mag worden.

Alle singles nemen plaats aan een tafeltje en op de matchkaart staat het tafelnummer, zodat iedereen een eigen plek heeft. Een speeddate duurt in totaal drie minuten en de tijd lijkt voorbij te vliegen. Het belangrijkste is om in deze korte tijd te ontdekken of er sprake is van een klik. Als dat zo is, kan dat op de  matchkaart vermeld worden. Er wordt af en toe ook een pauze gelast nadat er ongeveer vijf of zes speeddates geweest zijn. Dan is er de gelegenheid om even een drankje te drinken en gezellig verder te kletsen. Aan het einde van de avond wordt gekeken welke matches er zijn en daarover krijgen de singles via hun eigen mailbox bericht. Full members krijgen overigens een korting.


Dating nieuws
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees