Website van datingsite Relatieplanet vernieuwd

Website van datingsite Relatieplanet vernieuwd

De website van datingsite Relatieplanet is vernieuwd en dat is meteen te merken aan de nieuwe frisse uitstraling. Met de vernieuwing zijn er uiteraard ook een aantal verbeteringen aangebracht. Zo is onder meer het menu aangepast en is het door de overzichtelijkheid gemakkelijker om snel informatie te vinden. Sommige dingen zijn niet veranderd, zoals de mogelijkheid van gratis inschrijving om met online dating te starten. Het profiel is gratis aan te maken en dan is het mogelijk om op basis van de eigen voorkeuren de leukste singles te vinden. Er kan contact gelegd worden om elkaar te leren kennen en om tekstberichten te sturen en contactgegevens uit te wisselen, dient er een abonnement te worden afgesloten.

Er zijn verschillende soorten abonnementen voor online dating beschikbaar. Wie bijvoorbeeld wil ontdekken of online dating wel de manier is om een partner te vinden, kan voor een maandabonnement kiezen. Wie direct in het diepe wil springen met online dating heeft de mogelijkheid om een abonnement voor drie maanden of voor zes maanden te nemen. De prijs van een abonnement wordt per maand lager als er voor een lagere periode gekozen wordt. Het biedt meer voordelen om voor een full membership te kiezen bij Relatieplanet. Het is dan mogelijk om onbeperkt berichten en foto’s te versturen. Daarnaast wordt onbeperkt toegang tot alle profielen geboden en ziet elk lid wie van de andere singles het eigen profiel heeft bekeken. Uiteraard is het ook mogelijk om leuke events te bezoeken die door het hele land georganiseerd worden.


Dating nieuws
 • Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper
  Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper
  17-02-2020 lees
 • Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event
  Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event
  03-02-2020 lees
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees
 • Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  06-01-2020 lees
 • Lexa maakt van daten voor singles een event
  Lexa maakt van daten voor singles een event
  16-12-2019 lees