Website van datingsite Relatieplanet vernieuwd

Website van datingsite Relatieplanet vernieuwd

De website van datingsite Relatieplanet is vernieuwd en dat is meteen te merken aan de nieuwe frisse uitstraling. Met de vernieuwing zijn er uiteraard ook een aantal verbeteringen aangebracht. Zo is onder meer het menu aangepast en is het door de overzichtelijkheid gemakkelijker om snel informatie te vinden. Sommige dingen zijn niet veranderd, zoals de mogelijkheid van gratis inschrijving om met online dating te starten. Het profiel is gratis aan te maken en dan is het mogelijk om op basis van de eigen voorkeuren de leukste singles te vinden. Er kan contact gelegd worden om elkaar te leren kennen en om tekstberichten te sturen en contactgegevens uit te wisselen, dient er een abonnement te worden afgesloten.

Er zijn verschillende soorten abonnementen voor online dating beschikbaar. Wie bijvoorbeeld wil ontdekken of online dating wel de manier is om een partner te vinden, kan voor een maandabonnement kiezen. Wie direct in het diepe wil springen met online dating heeft de mogelijkheid om een abonnement voor drie maanden of voor zes maanden te nemen. De prijs van een abonnement wordt per maand lager als er voor een lagere periode gekozen wordt. Het biedt meer voordelen om voor een full membership te kiezen bij Relatieplanet. Het is dan mogelijk om onbeperkt berichten en foto’s te versturen. Daarnaast wordt onbeperkt toegang tot alle profielen geboden en ziet elk lid wie van de andere singles het eigen profiel heeft bekeken. Uiteraard is het ook mogelijk om leuke events te bezoeken die door het hele land georganiseerd worden.


Dating nieuws
 • Winterweekend Ameland voor singles
  Winterweekend Ameland voor singles
  14-01-2019 lees
 • Online video speeddaten via Relatieplanet
  Online video speeddaten via Relatieplanet
  07-01-2019 lees
 • Pepper training van single naar samen
  Pepper training van single naar samen
  24-12-2018 lees
 • Relatieplanet populairste datingsite 2018
  Relatieplanet populairste datingsite 2018
  17-12-2018 lees
 • Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  10-12-2018 lees