Als single met vrienden naar Lexa events

Als single met vrienden naar Lexa events

Online daten doe je doorgaans als single alleen, maar het bezoeken van events van online datingsites biedt alle gelegenheid om met vrienden heen te gaan. Dat is in elk geval zo bij datingsite Lexa waar allerlei leuke events voor singles georganiseerd worden. Singles hebben de mogelijkheid om alleen aan een event deel te nemen, maar wie het leuk vindt, mag vrienden meenemen. Dat maakt de drempel om mee te doen misschien wat lager en is bovendien extra gezellig. Elk event kent een gezellige en ontspannen sfeer en bovendien worden er door heel Nederland leuke events voor singles gehouden. Singles mogen bij het deelnemen aan Lexa events maximaal drie vrienden meenemen. Deze maand staan er verschillende activiteiten op het programma.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om te wandelen in Egmond aan Zee op 26 augustus. Of om op 26 augustus naar het strand van Scheveningen te gaan om daar surfen te leren. De wandeling die georganiseerd wordt, leidt onder meer door her ongerepte bos en door de prachtige duinen van het Noord Hollands Duinreservaat. Iedereen wordt met een kopje koffie of thee ontvangen en er volgt ook nog een lunch. Singles die liever het water op gaan, hebben de mogelijkheid om te leren golfsurfen. Er is sprake van een deel theorie en een deel praktijk. De activiteit wordt afgesloten met een lunch en daarna is her nog alle tijd om even na te genieten. Deze workshop is ook gehouden in de maand juli en dat was een waanzinnig succes. Vandaar dat Lexa dit event in de maand augustus nog eens herhaalt.


Dating nieuws
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees
 • Zo begin je succesvol met online daten
  Zo begin je succesvol met online daten
  05-05-2020 lees
 • Maak met Lexa van daten een event
  Maak met Lexa van daten een event
  20-04-2020 lees
 • Meer online daten via Relatieplanet
  Meer online daten via Relatieplanet
  06-04-2020 lees
 • Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  16-03-2020 lees