Als single met vrienden naar Lexa events

Als single met vrienden naar Lexa events

Online daten doe je doorgaans als single alleen, maar het bezoeken van events van online datingsites biedt alle gelegenheid om met vrienden heen te gaan. Dat is in elk geval zo bij datingsite Lexa waar allerlei leuke events voor singles georganiseerd worden. Singles hebben de mogelijkheid om alleen aan een event deel te nemen, maar wie het leuk vindt, mag vrienden meenemen. Dat maakt de drempel om mee te doen misschien wat lager en is bovendien extra gezellig. Elk event kent een gezellige en ontspannen sfeer en bovendien worden er door heel Nederland leuke events voor singles gehouden. Singles mogen bij het deelnemen aan Lexa events maximaal drie vrienden meenemen. Deze maand staan er verschillende activiteiten op het programma.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om te wandelen in Egmond aan Zee op 26 augustus. Of om op 26 augustus naar het strand van Scheveningen te gaan om daar surfen te leren. De wandeling die georganiseerd wordt, leidt onder meer door her ongerepte bos en door de prachtige duinen van het Noord Hollands Duinreservaat. Iedereen wordt met een kopje koffie of thee ontvangen en er volgt ook nog een lunch. Singles die liever het water op gaan, hebben de mogelijkheid om te leren golfsurfen. Er is sprake van een deel theorie en een deel praktijk. De activiteit wordt afgesloten met een lunch en daarna is her nog alle tijd om even na te genieten. Deze workshop is ook gehouden in de maand juli en dat was een waanzinnig succes. Vandaar dat Lexa dit event in de maand augustus nog eens herhaalt.


Dating nieuws
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees