Succesvol online daten in 3 stappen

Succesvol online daten in 3 stappen

Er zijn om succes te hebben op het gebied van online dating eigenlijk maar een paar stappen nodig. De eerste stap begint uiteraard met aanmelding op een datingsite. Daar zijn er veel van en het is natuurlijk aan te raden om een datingsite te zoeken waar de doelgroep zich bevindt. De aanmelding is gratis en naar keuze is er direct een abonnement af te sluiten. De drie stappen voor succesvol daten via een online datingsite beginnen dan. Lexa geeft hier zelfs een aantal tips voor, zoals laat zien wie je bent door over jezelf te praten. Humor is altijd een pluspuntje, maar er moet niet overdreven worden.

Eerlijkheid wordt op prijs gesteld en het is belangrijk om specifieke zoekcriteria in te vullen. Dat geeft namelijk meer kans om zelf benaderd te worden door singles die specifiek op zoek zijn naar iemand die dezelfde interesses heeft. Het is ook aan te raden om foto’s te plaatsen bij deze stap om de kans op succes te vergroten. Nadat de eerste stap is gevolgd, is het tijd om op zoek te gaan naar een leuke match. Lexa biedt hiervoor een gedetailleerde zoekfunctie. Als er een leuke single is ontdekt, is de derde stap het leggen van contact. Er kan dan een gesprek gestart worden en wie weet klikt het al meteen. Naast deze drie stappen voor succesvol online daten, is het uiteraard ook mogelijk om andere singles in het echt te ontmoeten. Lexa organiseert hiervoor iedere maand door heel Nederland weer leuke events.


Dating nieuws
 • Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper
  Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper
  17-02-2020 lees
 • Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event
  Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event
  03-02-2020 lees
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees
 • Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  06-01-2020 lees
 • Lexa maakt van daten voor singles een event
  Lexa maakt van daten voor singles een event
  16-12-2019 lees