Succesvol online daten in 3 stappen

Succesvol online daten in 3 stappen

Er zijn om succes te hebben op het gebied van online dating eigenlijk maar een paar stappen nodig. De eerste stap begint uiteraard met aanmelding op een datingsite. Daar zijn er veel van en het is natuurlijk aan te raden om een datingsite te zoeken waar de doelgroep zich bevindt. De aanmelding is gratis en naar keuze is er direct een abonnement af te sluiten. De drie stappen voor succesvol daten via een online datingsite beginnen dan. Lexa geeft hier zelfs een aantal tips voor, zoals laat zien wie je bent door over jezelf te praten. Humor is altijd een pluspuntje, maar er moet niet overdreven worden.

Eerlijkheid wordt op prijs gesteld en het is belangrijk om specifieke zoekcriteria in te vullen. Dat geeft namelijk meer kans om zelf benaderd te worden door singles die specifiek op zoek zijn naar iemand die dezelfde interesses heeft. Het is ook aan te raden om foto’s te plaatsen bij deze stap om de kans op succes te vergroten. Nadat de eerste stap is gevolgd, is het tijd om op zoek te gaan naar een leuke match. Lexa biedt hiervoor een gedetailleerde zoekfunctie. Als er een leuke single is ontdekt, is de derde stap het leggen van contact. Er kan dan een gesprek gestart worden en wie weet klikt het al meteen. Naast deze drie stappen voor succesvol online daten, is het uiteraard ook mogelijk om andere singles in het echt te ontmoeten. Lexa organiseert hiervoor iedere maand door heel Nederland weer leuke events.


Dating nieuws
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees
 • Date event voor single ouders met kinderen
  Date event voor single ouders met kinderen
  04-11-2019 lees
 • Meld je aan voor de Lexa Date Night
  Meld je aan voor de Lexa Date Night
  21-10-2019 lees
 • Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  07-10-2019 lees
 • Online dating populair onder senioren en ouderen
  Online dating populair onder senioren en ouderen
  16-09-2019 lees