Lang weekend De Hoge Venen voor singles

Lang weekend De Hoge Venen voor singles

Het is bekend dat Relatieplanet leuke events organiseert en vaak ook singlereizen naar het buitenland. Daar kan nu een leuke activiteit aan worden toegevoegd. Er staat namelijk een lang weekend op De Hoge Venen gepland. Op vrijdag 5 oktober begint het gezellige weekend dat in het tekenen staat van wandelen in de natuur van de Ardennen. Er is een luxe groepsaccommodatie afgehuurd met onder meer een comfortabele woonkamer en een sauna. Er is een kok aanwezig die ervoor zorgt dat de singles in een ochtend een heerlijk ontbijt krijgen en in de avond een uitgebreid diner. Er staan vier wandelingen gepland tijdens het weekend weg voor singles naar De Hoge Venen.

De langste wandeling heeft een afstand van in totaal vijftien kilometer. Het is overigens voor de minder ervaren wandelaars ook mogelijk om maar een deel van de wandelroute mee te lopen. Het belangrijkste is dat iedereen een vakantiegevoel ervaart en natuurlijk van de gelegenheid gebruikmaakt om op een ontspannen wijze in contact te komen met singles die ook mee zijn tijdens het weekend weg. Tijdens de wandelingen is daar alle gelegenheid voor, maar uiteraard ook op andere leuke momenten van de dag. Bijvoorbeeld tijdens het diner. Voor dit speciale event vraagt Relatieplanet wel aan singles om lid te zijn van de site voor online dating. Een lidmaatschap is dus verplicht, maar daar kan direct aan worden voldaan door een account aan te maken. Wie weet is dit lang weekend het begin van een hele lange relatie met een ideale partner.


Dating nieuws
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees