Lang weekend De Hoge Venen voor singles

Lang weekend De Hoge Venen voor singles

Het is bekend dat Relatieplanet leuke events organiseert en vaak ook singlereizen naar het buitenland. Daar kan nu een leuke activiteit aan worden toegevoegd. Er staat namelijk een lang weekend op De Hoge Venen gepland. Op vrijdag 5 oktober begint het gezellige weekend dat in het tekenen staat van wandelen in de natuur van de Ardennen. Er is een luxe groepsaccommodatie afgehuurd met onder meer een comfortabele woonkamer en een sauna. Er is een kok aanwezig die ervoor zorgt dat de singles in een ochtend een heerlijk ontbijt krijgen en in de avond een uitgebreid diner. Er staan vier wandelingen gepland tijdens het weekend weg voor singles naar De Hoge Venen.

De langste wandeling heeft een afstand van in totaal vijftien kilometer. Het is overigens voor de minder ervaren wandelaars ook mogelijk om maar een deel van de wandelroute mee te lopen. Het belangrijkste is dat iedereen een vakantiegevoel ervaart en natuurlijk van de gelegenheid gebruikmaakt om op een ontspannen wijze in contact te komen met singles die ook mee zijn tijdens het weekend weg. Tijdens de wandelingen is daar alle gelegenheid voor, maar uiteraard ook op andere leuke momenten van de dag. Bijvoorbeeld tijdens het diner. Voor dit speciale event vraagt Relatieplanet wel aan singles om lid te zijn van de site voor online dating. Een lidmaatschap is dus verplicht, maar daar kan direct aan worden voldaan door een account aan te maken. Wie weet is dit lang weekend het begin van een hele lange relatie met een ideale partner.


Dating nieuws
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees
 • Zo begin je succesvol met online daten
  Zo begin je succesvol met online daten
  05-05-2020 lees
 • Maak met Lexa van daten een event
  Maak met Lexa van daten een event
  20-04-2020 lees
 • Meer online daten via Relatieplanet
  Meer online daten via Relatieplanet
  06-04-2020 lees
 • Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  16-03-2020 lees