Lang weekend De Hoge Venen voor singles

Lang weekend De Hoge Venen voor singles

Het is bekend dat Relatieplanet leuke events organiseert en vaak ook singlereizen naar het buitenland. Daar kan nu een leuke activiteit aan worden toegevoegd. Er staat namelijk een lang weekend op De Hoge Venen gepland. Op vrijdag 5 oktober begint het gezellige weekend dat in het tekenen staat van wandelen in de natuur van de Ardennen. Er is een luxe groepsaccommodatie afgehuurd met onder meer een comfortabele woonkamer en een sauna. Er is een kok aanwezig die ervoor zorgt dat de singles in een ochtend een heerlijk ontbijt krijgen en in de avond een uitgebreid diner. Er staan vier wandelingen gepland tijdens het weekend weg voor singles naar De Hoge Venen.

De langste wandeling heeft een afstand van in totaal vijftien kilometer. Het is overigens voor de minder ervaren wandelaars ook mogelijk om maar een deel van de wandelroute mee te lopen. Het belangrijkste is dat iedereen een vakantiegevoel ervaart en natuurlijk van de gelegenheid gebruikmaakt om op een ontspannen wijze in contact te komen met singles die ook mee zijn tijdens het weekend weg. Tijdens de wandelingen is daar alle gelegenheid voor, maar uiteraard ook op andere leuke momenten van de dag. Bijvoorbeeld tijdens het diner. Voor dit speciale event vraagt Relatieplanet wel aan singles om lid te zijn van de site voor online dating. Een lidmaatschap is dus verplicht, maar daar kan direct aan worden voldaan door een account aan te maken. Wie weet is dit lang weekend het begin van een hele lange relatie met een ideale partner.


Dating nieuws
 • Winterweekend Ameland voor singles
  Winterweekend Ameland voor singles
  14-01-2019 lees
 • Online video speeddaten via Relatieplanet
  Online video speeddaten via Relatieplanet
  07-01-2019 lees
 • Pepper training van single naar samen
  Pepper training van single naar samen
  24-12-2018 lees
 • Relatieplanet populairste datingsite 2018
  Relatieplanet populairste datingsite 2018
  17-12-2018 lees
 • Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  10-12-2018 lees