Leuk spel voor singles in Den Haag

Leuk spel voor singles in Den Haag

Op 27 oktober is het zover, want dan wordt in Den Haag een spannend spel voor singles georganiseerd. Het is een event van Lexa waarbij er een leuke mogelijkheid geboden wordt om met andere singles in contact te komen tijdens het spelen van een leuk spel. De spelleider ontvangt iedereen op het plein bij het standbeeld en wijst iemand aan als de Mol. De overige singles komen dat natuurlijk niet te weten. De opdracht van elk team is om zoveel mogelijk geld te verdienen en het is daarbij zelfs toegestaan om singles van een ander team te ontvoeren. Het is de taak van de single die als de Mol is aangewezen om ervoor te zorgen dat het succes gesaboteerd wordt.

Op het einde van het spel wacht er een spannende ontknoping en is de tijd gekomen om de Mol te ontmaskeren. Het programma duurt van 14.15 uur tot 16.30 uur. Om 14.30 uur start het spel met de titel ‘Wie is de verrader’ en het spel eindigt vervolgens m 16.30 uur met de ontknoping. Het is overigens mogelijk om als single een vriend of vriendin mee te nemen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Het doel is in elk geval om een leuke middag en misschien ook nog wel avond te beleven als er een leuke klik is met een van de singles die deelnemen. Aanmelding voor het leuke spel voor singles in Den Haag is mogelijk via de website van Lexa.nl en zoals altijd krijgen Full Members de gelegenheid om voor een lager bedrag mee te doen.


Dating nieuws
 • Leren surfen en singles ontmoeten
  Leren surfen en singles ontmoeten
  15-07-2019 lees
 • Leer singles kennen tijdens een unieke Viking Experience
  Leer singles kennen tijdens een unieke Viking Experience
  01-07-2019 lees
 • EliteDating voor alle singles van niveau
  EliteDating voor alle singles van niveau
  17-06-2019 lees
 • Date workshop om contact te leren leggen
  Date workshop om contact te leren leggen
  10-06-2019 lees
 • Ga als single mee met de Sunset Cruise
  Ga als single mee met de Sunset Cruise
  03-06-2019 lees