Vier met andere singles Oud en Nieuw op Terschelling

Vier met andere singles Oud en Nieuw op Terschelling

Oud en Nieuw lijkt nog ver weg nu eerst nog Sinterklaas en kerst op het programma staan. Het is echter nooit vroeg genoeg om plannen te maken en dat geldt ook voor singles. Wie single is en graag een leuke tijd wil beleven, heeft de mogelijkheid om Oud en Nieuw met andere singles te vieren. Op 29 vertrekt het schip de Broedertrouw in samenwerking met Relatieplanet als site voor online dating naar Terschelling. De ontvangst is op 29 december aan boord met koffie en thee. Op 30 december gaan de trossen los en volgt er een prachtige zeiltocht naar Terschelling. De aankomst in de haven van het eiland staat gepland om 16.00 uur.

Dan volgt er aan boord een gezellige maaltijd en is er in de avond ruimte om gezellig een spelletje te doen. Of het is mogelijk om het gezellige havendorp West-Terschelling te bezoeken. Dan is het de dag erna de laatste dag van het jaar. Op 31 december begint de ochtend met een gezamenlijk ontbijt. Daarna is er vrije tijd om te wandelen over het strand of door de duinen. Het feest op Oudejaarsavond vindt plaats aan boord van het schip met een leuk muziekje en spelletjes. Als het nieuwe jaar begint, is er vuurwerk en zijn er bubbels. Vervolgens gaan de single feesten het eiland op om nog uren te dansen in de leukste kroegjes van Terschelling. Op 1 januari volgt een Nieuwjaarsontbijt en vangt de terugtocht aan. Het is een volpension trip met een opgemaakt bed in een gedeelde hut.


Dating nieuws
 • Tips voor daten tijdens corona
  Tips voor daten tijdens corona
  26-11-2020 lees
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees