Vier met andere singles Oud en Nieuw op Terschelling

Vier met andere singles Oud en Nieuw op Terschelling

Oud en Nieuw lijkt nog ver weg nu eerst nog Sinterklaas en kerst op het programma staan. Het is echter nooit vroeg genoeg om plannen te maken en dat geldt ook voor singles. Wie single is en graag een leuke tijd wil beleven, heeft de mogelijkheid om Oud en Nieuw met andere singles te vieren. Op 29 vertrekt het schip de Broedertrouw in samenwerking met Relatieplanet als site voor online dating naar Terschelling. De ontvangst is op 29 december aan boord met koffie en thee. Op 30 december gaan de trossen los en volgt er een prachtige zeiltocht naar Terschelling. De aankomst in de haven van het eiland staat gepland om 16.00 uur.

Dan volgt er aan boord een gezellige maaltijd en is er in de avond ruimte om gezellig een spelletje te doen. Of het is mogelijk om het gezellige havendorp West-Terschelling te bezoeken. Dan is het de dag erna de laatste dag van het jaar. Op 31 december begint de ochtend met een gezamenlijk ontbijt. Daarna is er vrije tijd om te wandelen over het strand of door de duinen. Het feest op Oudejaarsavond vindt plaats aan boord van het schip met een leuk muziekje en spelletjes. Als het nieuwe jaar begint, is er vuurwerk en zijn er bubbels. Vervolgens gaan de single feesten het eiland op om nog uren te dansen in de leukste kroegjes van Terschelling. Op 1 januari volgt een Nieuwjaarsontbijt en vangt de terugtocht aan. Het is een volpension trip met een opgemaakt bed in een gedeelde hut.


Dating nieuws
 • Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  07-10-2019 lees
 • Online dating populair onder senioren en ouderen
  Online dating populair onder senioren en ouderen
  16-09-2019 lees
 • Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  02-09-2019 lees
 • Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  19-08-2019 lees
 • Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  05-08-2019 lees