Wandelen met andere singles van Lexa

Wandelen met andere singles van Lexa

De herfst is in aanloop naar de gezellige feestdagen altijd sfeervol. Op mooie dagen is het heerlijk om buiten te wandelen. Dat is als single nog leuker om te doen als er nog meer singles zijn. Dat dacht Lexa als site voor online dating ook en daarom staan er meerdere wandelevents op het programma. Het eerstvolgende event waarin het wandelen centraal staat, vindt plaatsen in de duinen op 25 november. Het is heerlijk om in het weekend even uit te waaien en te wandelen door de Loonse en Drunense Duinen. De dag begint op een ontspannen manier met een kopje koffie of thee. Tijdens de wandeling is er ook wat lekkers voor de deelnemers en afsluitend vindt er een borrel plaats.

Tijdens deze borrel zijn er voor de singles twee drankjes naar keuze beschikbaar met lekkere borrelhapjes. Wie op 25 november andere plannen heeft, kan een week later meedoen met een winterse wandeling. Dit event van Lexa vindt plaats in de prachtige natuur van Nationaal Park Veluwezoon. Dit is een schitterend natuurgebied met bos en zandverstuivingen. Na de leuke wandeling met andere singles door de natuur is er afsluitend een diner bij restaurant Houtplaats. Hier is het mogelijk om gezellig een glaasje glühwein te drinken en Hollandse pot te eten. Er staat stamppot boerenkool op het programma. De dag begint uiteraard met een leuke ontvangst en een kopje koffie of thee. Voor beide events van Lexa geldt dat aanmelding vereist is en dat full members profiteren van een korting op de eventprijs.


Dating nieuws
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees
 • Live Coaching gericht op daten
  Live Coaching gericht op daten
  15-06-2020 lees
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees