Relatieplanet populairste datingsite 2018

Relatieplanet populairste datingsite 2018

Relatieplanet is weer uitgeroepen tot de beste en populairste datingsite van het jaar. In 2018 is het nu de tiende keer op rij dat Relatieplanet in de categorie Daten heeft gewonnen. De prijsuitreiking heeft op 22 november plaatsgevonden. Er zijn twee onderdelen waarop deze site voor online dating het beste heeft gescoord. Relatieplanet kreeg zowel de publieksprijs als de juryprijs. Bij de publieksprijs ging het om de populairste website op het gebied van online daten. Bij de juryprijs ging het om de beste website voor online daten. Dat zijn twee belangrijke onderdelen om goed op te scoren. Relatieplanet bestaat als site voor online dating al vijftien jaar en heeft in de laatste tien jaar een aardig goed gevulde prijzenkast opgebouwd. Daarbij zijn er verschillende verkiezingen gehouden.

Als het gaat om Website van het Jaar 2018 heeft Relatieplanet de afgelopen vier jaar achtereen hoge ogen gegooid. Wie zelf wil ervaren of het ook echt de beste site voor online dating is, heeft de mogelijkheid zich in te schrijven. Dat is overigens voor degene die alleen kennis willen maken helemaal gratis. Er zijn betaalde abonnementen beschikbaar, maar die hoeven alleen afgesloten te worden als de singles alle functionaliteiten willen gebruiken. Het aanmaken van een profiel is helemaal gratis en laat de singles in elk geval even proeven aan het online daten. Bevalt het niet dan is er niets aan de hand. Bevalt het wel dan is het altijd mogelijk om bij de populairste en beste datingsite van 2018 een abonnement af te sluiten.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees