Relatieplanet populairste datingsite 2018

Relatieplanet populairste datingsite 2018

Relatieplanet is weer uitgeroepen tot de beste en populairste datingsite van het jaar. In 2018 is het nu de tiende keer op rij dat Relatieplanet in de categorie Daten heeft gewonnen. De prijsuitreiking heeft op 22 november plaatsgevonden. Er zijn twee onderdelen waarop deze site voor online dating het beste heeft gescoord. Relatieplanet kreeg zowel de publieksprijs als de juryprijs. Bij de publieksprijs ging het om de populairste website op het gebied van online daten. Bij de juryprijs ging het om de beste website voor online daten. Dat zijn twee belangrijke onderdelen om goed op te scoren. Relatieplanet bestaat als site voor online dating al vijftien jaar en heeft in de laatste tien jaar een aardig goed gevulde prijzenkast opgebouwd. Daarbij zijn er verschillende verkiezingen gehouden.

Als het gaat om Website van het Jaar 2018 heeft Relatieplanet de afgelopen vier jaar achtereen hoge ogen gegooid. Wie zelf wil ervaren of het ook echt de beste site voor online dating is, heeft de mogelijkheid zich in te schrijven. Dat is overigens voor degene die alleen kennis willen maken helemaal gratis. Er zijn betaalde abonnementen beschikbaar, maar die hoeven alleen afgesloten te worden als de singles alle functionaliteiten willen gebruiken. Het aanmaken van een profiel is helemaal gratis en laat de singles in elk geval even proeven aan het online daten. Bevalt het niet dan is er niets aan de hand. Bevalt het wel dan is het altijd mogelijk om bij de populairste en beste datingsite van 2018 een abonnement af te sluiten.


Dating nieuws
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees
 • Zo begin je succesvol met online daten
  Zo begin je succesvol met online daten
  05-05-2020 lees
 • Maak met Lexa van daten een event
  Maak met Lexa van daten een event
  20-04-2020 lees
 • Meer online daten via Relatieplanet
  Meer online daten via Relatieplanet
  06-04-2020 lees
 • Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  16-03-2020 lees