Relatieplanet populairste datingsite 2018

Relatieplanet populairste datingsite 2018

Relatieplanet is weer uitgeroepen tot de beste en populairste datingsite van het jaar. In 2018 is het nu de tiende keer op rij dat Relatieplanet in de categorie Daten heeft gewonnen. De prijsuitreiking heeft op 22 november plaatsgevonden. Er zijn twee onderdelen waarop deze site voor online dating het beste heeft gescoord. Relatieplanet kreeg zowel de publieksprijs als de juryprijs. Bij de publieksprijs ging het om de populairste website op het gebied van online daten. Bij de juryprijs ging het om de beste website voor online daten. Dat zijn twee belangrijke onderdelen om goed op te scoren. Relatieplanet bestaat als site voor online dating al vijftien jaar en heeft in de laatste tien jaar een aardig goed gevulde prijzenkast opgebouwd. Daarbij zijn er verschillende verkiezingen gehouden.

Als het gaat om Website van het Jaar 2018 heeft Relatieplanet de afgelopen vier jaar achtereen hoge ogen gegooid. Wie zelf wil ervaren of het ook echt de beste site voor online dating is, heeft de mogelijkheid zich in te schrijven. Dat is overigens voor degene die alleen kennis willen maken helemaal gratis. Er zijn betaalde abonnementen beschikbaar, maar die hoeven alleen afgesloten te worden als de singles alle functionaliteiten willen gebruiken. Het aanmaken van een profiel is helemaal gratis en laat de singles in elk geval even proeven aan het online daten. Bevalt het niet dan is er niets aan de hand. Bevalt het wel dan is het altijd mogelijk om bij de populairste en beste datingsite van 2018 een abonnement af te sluiten.


Dating nieuws
 • Winterweekend Ameland voor singles
  Winterweekend Ameland voor singles
  14-01-2019 lees
 • Online video speeddaten via Relatieplanet
  Online video speeddaten via Relatieplanet
  07-01-2019 lees
 • Pepper training van single naar samen
  Pepper training van single naar samen
  24-12-2018 lees
 • Relatieplanet populairste datingsite 2018
  Relatieplanet populairste datingsite 2018
  17-12-2018 lees
 • Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  10-12-2018 lees