Pepper training van single naar samen

Pepper training van single naar samen

Pepper organiseert in samenwerking met Psychologie Magazine een online training ‘Van single naar samen’. Het is niet iedereen direct gegeven om de liefde van het leven te ontmoeten. Er zijn singles die meerdere relaties achter de rug hebben. Of singles die nog niet echt een relatie hebben gehad. Er is op het pad van de liefde soms net even een extra zetje nodig om succesvol te zijn. Daarom hebben de beide partijen de handen ineengeslagen en een online training opgezet.

De training bestaat uit tien online sessies die meerdere doelen bevatten. Bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in de valkuilen van de liefde. Of om helder te krijgen hoe er wordt omgegaan met bindingsangst of verlatingsangst. Ook het onderwerp van afwijzing in de liefde krijgt de nodige aandacht net als wat voor relatietype je bent. De online training voor singles kan net even dat extra steuntje in de rug geven. Om de doelen helder te krijgen en meer inzicht in de liefde zijn er diverse hulpmiddelen. Bijvoorbeeld met video’s van experts net als oefeningen en teksten. Het verkrijgen van inzicht is een belangrijk punt om van daaruit nieuwe stappen te zetten.

Overigens is er ook aandacht voor het onderwerp om als single blij te zijn met jezelf. Dat is uiteraard ook van belang. Een blije single die tevreden is met zichzelf straalt dat ook uit. Dat heeft dan weer grotere aantrekkingskracht. Er zijn overigens kosten verbonden aan de training. De tien online sessies kosten in totaal 75 euro en meer informatie is bij Pepper te vinden.


Dating nieuws
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees