Gezellige borrel met singles in Utrecht

Gezellige borrel met singles in Utrecht

Starten met online daten via een datingsite als Lexa is al een prima begin voor de zoektocht naar een liefde. Om de mogelijkheden te verruimen het niet alleen bij online dating te laten, is het mogelijk om naar een van de vele events van Lexa te gaan. Er staat bijvoorbeeld weer een gezellige borrel met singles in Utrecht gepland. Misschien heeft de eerste maand van het jaar nog geen geluk gebracht op het pad van de liefde. In februari zijn er weer nieuwe kansen om een leuke partner te ontmoeten. De gezellige borrel in Utrecht wordt gehouden op zaterdag 16 februari. Dat is een datum die dus alvast te reserveren is in de eigen agenda.

De locatie waar de borrel plaatsvindt, is café Toque Toque en de gezelligheid begint om 17.00 uur. Er is ook een eindtijd op deze zaterdag en dat is 19.00 uur. In de twee uur borreltijd is er meer dan genoeg gelegenheid om met leuke singles in contact te komen. Misschien is het wel zo gezellig dat er na de tijd nog een etentje voor twee aan vast te plakken is. Uiteraard op een eigen locatie naar keuze. Er zijn al dertig deelnemers die zich voor deze borrel bij Lexa hebben aangemeld. De entree is overigens gratis. Wie nog niet online aan het daten is bij Lexa heeft de mogelijkheid zich hiervoor eerst gratis in te schrijven. Daarna is het dan mogelijk om je ook voor de borrel aan te melden en tijdens dat event een leuke tijd te beleven.


Dating nieuws
 • Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement
  Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement
  15-04-2019 lees
 • Nieuwe campagne Ourtime online daten voor vijftigplussers
  Nieuwe campagne Ourtime online daten voor vijftigplussers
  08-04-2019 lees
 • Volg de workshop Hoe leg ik contact
  Volg de workshop Hoe leg ik contact
  01-04-2019 lees
 • Van single naar samen online training
  Van single naar samen online training
  25-03-2019 lees
 • Lenteactie met korting bij Relatieplanet
  Lenteactie met korting bij Relatieplanet
  18-03-2019 lees