Gezellige borrel met singles in Utrecht

Gezellige borrel met singles in Utrecht

Starten met online daten via een datingsite als Lexa is al een prima begin voor de zoektocht naar een liefde. Om de mogelijkheden te verruimen het niet alleen bij online dating te laten, is het mogelijk om naar een van de vele events van Lexa te gaan. Er staat bijvoorbeeld weer een gezellige borrel met singles in Utrecht gepland. Misschien heeft de eerste maand van het jaar nog geen geluk gebracht op het pad van de liefde. In februari zijn er weer nieuwe kansen om een leuke partner te ontmoeten. De gezellige borrel in Utrecht wordt gehouden op zaterdag 16 februari. Dat is een datum die dus alvast te reserveren is in de eigen agenda.

De locatie waar de borrel plaatsvindt, is café Toque Toque en de gezelligheid begint om 17.00 uur. Er is ook een eindtijd op deze zaterdag en dat is 19.00 uur. In de twee uur borreltijd is er meer dan genoeg gelegenheid om met leuke singles in contact te komen. Misschien is het wel zo gezellig dat er na de tijd nog een etentje voor twee aan vast te plakken is. Uiteraard op een eigen locatie naar keuze. Er zijn al dertig deelnemers die zich voor deze borrel bij Lexa hebben aangemeld. De entree is overigens gratis. Wie nog niet online aan het daten is bij Lexa heeft de mogelijkheid zich hiervoor eerst gratis in te schrijven. Daarna is het dan mogelijk om je ook voor de borrel aan te melden en tijdens dat event een leuke tijd te beleven.


Dating nieuws
 • Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  16-03-2020 lees
 • Speciale avond voor singles tijdens Amsterdam Cocktail Week
  Speciale avond voor singles tijdens Amsterdam Cocktail Week
  02-03-2020 lees
 • Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper
  Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper
  17-02-2020 lees
 • Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event
  Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event
  03-02-2020 lees
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees