Online video speeddaten via Relatieplanet

Online video speeddaten via Relatieplanet

Online video speeddaten via Relatieplanet is weer een nieuw initiatief dat het gemakkelijk moet maken om de ware liefde te vinden. Het chatten tussen singles biedt uiteraard gelegenheid om elkaar wat beter te leren kennen. Mogelijk is de stap om direct een afspraakje te maken dan nog net even wat te groot. Daarom is er nu de mogelijkheid van online video speeddaten. Zo hebben singles vanuit hun eigen huis de mogelijkheid om op een leuke en ontspannen manier andere singles in hun eigen omgeving online in beeld te ontmoeten.

Iedereen die een abonnement heeft bij Relatieplanet heeft de mogelijkheid om van het online video speeddaten gebruik te maken. De singles dienen wel aan te geven mee te willen doen door zich in te schrijven. Op basis van de inschrijvingen komen er matches die aan de hand van de leeftijd en regio ontstaan. Elke speeddate duurt overigens maar vier minuten, zodat het handig is om wat vragen bij de hand te hebben. Bij een geslaagde online video speeddate is het mogelijk om de gebruiker op te slaan als favoriet.

In dat geval vindt er geen verbreking van de verbinding plaats, maar is het mogelijk om verder te kletsen. De kans is natuurlijk groot dat singles op deze manier veel eerder ontdekken of het wel of niet wat kan worden. De optie van online video speeddaten gaat bij Relatieplanet in januari van start. Er staat een uitgebreide uitleg op de speeddate pagina. Het is aan te raden om daar een kijkje te nemen, want de data worden daar eveneens bekendgemaakt.


Dating nieuws
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees
 • Live Coaching gericht op daten
  Live Coaching gericht op daten
  15-06-2020 lees
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees