Online video speeddaten via Relatieplanet

Online video speeddaten via Relatieplanet

Online video speeddaten via Relatieplanet is weer een nieuw initiatief dat het gemakkelijk moet maken om de ware liefde te vinden. Het chatten tussen singles biedt uiteraard gelegenheid om elkaar wat beter te leren kennen. Mogelijk is de stap om direct een afspraakje te maken dan nog net even wat te groot. Daarom is er nu de mogelijkheid van online video speeddaten. Zo hebben singles vanuit hun eigen huis de mogelijkheid om op een leuke en ontspannen manier andere singles in hun eigen omgeving online in beeld te ontmoeten.

Iedereen die een abonnement heeft bij Relatieplanet heeft de mogelijkheid om van het online video speeddaten gebruik te maken. De singles dienen wel aan te geven mee te willen doen door zich in te schrijven. Op basis van de inschrijvingen komen er matches die aan de hand van de leeftijd en regio ontstaan. Elke speeddate duurt overigens maar vier minuten, zodat het handig is om wat vragen bij de hand te hebben. Bij een geslaagde online video speeddate is het mogelijk om de gebruiker op te slaan als favoriet.

In dat geval vindt er geen verbreking van de verbinding plaats, maar is het mogelijk om verder te kletsen. De kans is natuurlijk groot dat singles op deze manier veel eerder ontdekken of het wel of niet wat kan worden. De optie van online video speeddaten gaat bij Relatieplanet in januari van start. Er staat een uitgebreide uitleg op de speeddate pagina. Het is aan te raden om daar een kijkje te nemen, want de data worden daar eveneens bekendgemaakt.


Dating nieuws
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees