Winterweekend Ameland voor singles

Winterweekend Ameland voor singles

Een nieuw jaar biedt weer alle kansen om verliefd te worden en misschien wel de ideale partner te vinden. Singles die eraan toe zijn, hebben de mogelijkheid om actief op zoek te gaan. Bijvoorbeeld als eerste stap met de  inschrijving bij Relatieplanet. Dat is helemaal gratis en biedt kansen om een leuke partner te vinden. Bovendien organiseert Relatieplanet fantastische events die een paar uur duren of zelfs een heel weekend in beslag nemen. Dat laatste is binnenkort ook weer het geval tijdens het Winterweekend Ameland event. Op vrijdag 8 februari is het tijd om te vertrekken naar het prachtige Waddeneiland. Daar verblijven de singles in een groot huis in de nabijheid van het dorpje Buren.

Het huis is voorzien van alle gemak en comfort met een binnenzwembad, sauna, stoomcabine en zonnebank. De omgeving kenmerkt zich door het duinen, zodat het heerlijk is om even buiten te wandelen door de prachtige natuur. Er zijn alle activiteiten gepland tijdens het Winterweekend Ameland met onder meer samen koken, wandelen en dansen. Verder is er een uitstapje gepland naar een museum. Tussen de activiteiten door is er alle gelegenheid om van de wellnessfaciliteiten gebruik te maken. De singles slapen op een tweepersoonskamer, maar in een geschakelde bungalow zijn er ook eenpersoonskamers beschikbaar. De prijs voor het Winterweekend Ameland voor singles is voor leden van Relatieplanet lager. Het ontbijt is overigens net als de lunch en het diner inbegrepen in de prijs van 221 euro voor leden. Aanmelding is mogelijk via de site van Relatieplanet.nl.


Dating nieuws
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees
 • Live Coaching gericht op daten
  Live Coaching gericht op daten
  15-06-2020 lees
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees
 • Zo begin je succesvol met online daten
  Zo begin je succesvol met online daten
  05-05-2020 lees