Gratis 3 contacten leggen bij online dating site e-Matching

Gratis 3 contacten leggen bij online dating site e-Matching

De online dating site e-Matching heeft een leuke kennismakingsactie georganiseerd. Iedereen die zich bij deze site inschrijft, krijgt nu gratis de gelegenheid om 3 contacten te leggen. De datingsite richt zich op hoger opgeleiden met als doelstelling om hbo’ers en academici die single zijn een duurzame relatie te laten vinden.

Het inschrijven als passief lid is altijd gratis en kan in principe hetzelfde als een actief lid met als verschil, dat een gratis lid niet zelf contact op kan nemen met een single. De kennismakingsactie brengt daar nu verandering in. Nu kan iedereen zich gratis aanmelden en tot en met 3 contacten gratis leggen zonder betalend lidmaatschap.

Je registreert je eenvoudig door je persoonsgegeven te vermelden en een nickname te kiezen. Vervolgens is het de bedoeling een omschrijving te geven van het type waar je naar op zoekt bent. Met het volgen van slechts enkele stappen krijg je toegang tot de mogelijkheden die de online dating site e-Matching te bieden heeft. Overigens kun je als gratis lid altijd wel reageren op berichten. Daar is alleen een maximum aangesteld van 5 per dag.

Wie op zoek is naar een leuke relatie en met online dating gaat beginnen, kan van de leuke kennismakingsactie van e-Matching profiteren. Als na het leggen van drie contacten nog geen geschikte single is gevonden, kan altijd besloten worden om over te stappen naar een betaald lidmaatschap. Er zijn geen verdere verplichtingen verbonden aan de gratis inschrijving. Het gratis lidmaatschap komt na zestien weken automatisch te vervallen indien er geen betaald lidmaatschap is aangegaan bij e-Matching.


Kennismakingsactie bij eMatching

Kennismakingsactie bij eMatching

De online datingsite e-Matching is onder het grote publiek bekend en heeft sinds het bestaan al vele singles het liefdesgeluk gebracht. De datingsite richt zich op hoger opgeleiden met als doel om singles een duurzame relatie te laten vinden. De inschrijving is altijd gratis en een actief lidmaatschap is beschikbaar in diverse varianten. De site voor online dating heeft op dit moment een extraatje voor nieuwe singles die zich inschrijven. Er is namelijk sprake van een leuke kennismakingsactie. Zo biedt e-Matching de gelegenheid om na de gratis inschrijving ook gratis drie contacten te leggen. Bij de gratis inschrijving op deze site voor online dating is het dan wel de bedoeling een vinkje in het vakje van de kennismakingsactie te plaatsen.

De kennismakingsactie is voor iedereen bedoeld die zich als single nieuw inschrijft bij e-Matching. Er zijn uiteraard singles die in het verleden ingeschreven hebben gestaan en misschien  een liefde hebben gewonnen die weer voorbij is gegaan. Ook deze groep is het gegund om de liefde opnieuw te ontdekken. De singles die langer dan drie jaar niet ingeschreven hebben gestaan bij e-Matching mogen ook van het aanbod gebruikmaken. De site voor online dating is betrouwbaar en er staan serieuze profielen op. De foto’s en de profielen worden handmatig gecheckt. De doelgroep is duidelijk, want het gaat om singles die minimaal 18 jaar zijn en hoger zijn opgeleid. De helpdesk is zeven dagen in de week geopend en e-Matching is aangesloten bij Thuiswinkel waarborg. De kennismakingsactie is overigens van tijdelijke aard, zodat aan te raden is om er snel van te profiteren.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees