Eten met singles in Foodhall Mout

Eten met singles in Foodhall Mout

Wie aanstaande zaterdag nog niets op de planning heeft staan en single is, kan zaterdag een leuk uitje plannen. Vanaf 18.00 uur is er de gelegenheid voor singles om naar de Foodhall Mout in Hilversum te kopen. De voormalige bioscoop met zaalruimte is omgetoverd tot een schitterende foodhall waar alles draait om eten, drinken en gezelligheid. Het leuke van de Foodhall Mout in Hilversum is dat er culinaire gerechten uit de hele wereld zijn te proeven. Bijvoorbeeld met gerechtjes uit Italië, maar ook met eten dat geïnspireerd is op de Aziatische keuken en lekkernijen uit New York. Met het eten zit het dan ook zeker goed en dat geldt ook voor het drinken, want in de grote hal is er ook een brouwerij gevestigd.

Relatieplanet heeft speciaal voor singles een evenement georganiseerd in de Foodhall Mout in Hilversum. Het event duurt van 18.00 uur tot 23.00 uur en vindt plaats op zaterdag op 2 maart. De singles voor het evenementen verzamelen zich op het verhoogde deel. Dat bevindt zich in het midden en geeft een goed overzicht op de keukens en op de brouwerij. Hier begint de gezelligheid als eerste met een drankje en is het mogelijk om kennis te maken met de andere singles. Vervolgens is het natuurlijk de bedoeling om een van de keukens uit te zoeken om lekker eten te bestellen. Het is de bedoeling om gezellig met elkaar te gaan eten en dan smaakt het allemaal natuurlijk extra lekker. Een lidmaatschap bij Relatieplanet is verplicht om deel te nemen aan het evenement.


Dating nieuws
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees