Speeddaten in tram in Amsterdam

Speeddaten in tram in Amsterdam

Online dating is enorm populair, maar ook speeddaten is nog altijd in trek om een snelle indruk op te doen van singles. Er zijn allerlei manieren om een vorm te geven aan daten. Zo is er afgelopen zondag een speeddate in de tram in Amsterdam gehouden. Angela Groothuizen was in de speciale tram aanwezig om een en ander te presenteren. Er zit een gedachte aan deze speciale actie en het doel was dan ook om mensen dichter bij elkaar te brengen. Het ging daarbij niet specifiek om het vinden van de liefde om of de romantiek te ontdekken. Het speeddaten in de tram in Amsterdam ging vooral over de strijd tegen eenzaamheid en om de stad te verbinden.

Het initiatief is ontstaan door samenwerking tussen vervoersbedrijf GVB en RestoVanHarte. De hoop was daarbij gericht dat deelnemers aan het speeddaten in de tram een leuk iemand ontmoetten om eens wat leuks mee te doen. Bijvoorbeeld een afspraak maken om samen te gaan wandelen. Of om met elkaar uit eten te gaan. De tram was overigens feestelijk versierd met rode en met witte ballonnen. Uiteraard ontbraken de rode hartjes niet op de witte ballonnen, want de basis is nog altijd liefde. Het was in ieder geval een vrolijke bedoening en de aandacht is weer eens gevestigd op het gegeven dat er nog altijd veel mensen alleen zijn. Het is overigens niet bekend of er ook veel afspraakjes door de reizigers met elkaar zijn gemaakt. Het initiatief van de organiserende partijen is echter geweldig leuk geweest.


Dating nieuws
 • Valentijnsactie nog geldig bij Relatieplanet
  Valentijnsactie nog geldig bij Relatieplanet
  18-02-2019 lees
 • Speeddaten in tram in Amsterdam
  Speeddaten in tram in Amsterdam
  11-02-2019 lees
 • Kennismakingsactie bij eMatching
  Kennismakingsactie bij eMatching
  04-02-2019 lees
 • Gezellige borrel met singles in Utrecht
  Gezellige borrel met singles in Utrecht
  28-01-2019 lees
 • Gratis reageren actie verlengd bij Pepper
  Gratis reageren actie verlengd bij Pepper
  21-01-2019 lees