Valentijnsactie nog geldig bij Relatieplanet

Valentijnsactie nog geldig bij Relatieplanet

Wie Valentijnsdag dit jaar als single heeft doorgebracht en dat volgend jaar niet meer wil, heeft nu een unieke kans. Relatieplanet.nl heeft als site voor online dating een speciale Valentijnsactie voor alle singles in Nederland. Valentijnsdag mag dan voorbij zijn, maar dat geldt niet voor deze speciale actie. Singles in Nederland hebben tot en met 21 februari de gelegenheid om van deze leuke promotie gebruik te maken. De liefde mag gevierd worden, maar dan moet er eerst wel een leuke partner gevonden worden. Daar biedt Relatieplanet.nl alle gelegenheid voor. Iedereen mag alle functies namelijk een week lang uitproberen met het proefabonnement. Er is dan sprake van volledige toegang met onder meer de optie om onbeperkt berichtjes naar singles te sturen.

Ook is het mogelijk om contactgegevens uit te wisselen tijdens het proefabonnement. Singles kunnen eerst een profiel aanmaken om daarna te kiezen voor een abonnement en de kortingscode in te voeren. Op het moment dat deze stappen zijn doorlopen, gaat het proefabonnement van start. De kortingscode voor deze actie is vltn19. Het is mogelijk om het abonnement direct weer op te zeggen. Als dat niet gebeurt, vindt er automatisch een verlenging plaats van een maand. Het is een uitstekende periode om op zoek te gaan naar de liefde. In deze normaal koude februarimaand stijgen de temperaturen al voorzichtig en schijnt de zon uitbundig. Er is dan ook alle ruimte om de lentekriebels te laten komen. Overigens is de inschrijving als single bij Relatieplanet altijd gratis ook als deze actie weer voorbij is.


Dating nieuws
 • Lenteactie met korting bij Relatieplanet
  Lenteactie met korting bij Relatieplanet
  18-03-2019 lees
 • Pepper herhaalt succesvolle actie met verdubbelaar
  Pepper herhaalt succesvolle actie met verdubbelaar
  11-03-2019 lees
 • Leuke events in maart voor singles
  Leuke events in maart voor singles
  04-03-2019 lees
 • Eten met singles in Foodhall Mout
  Eten met singles in Foodhall Mout
  25-02-2019 lees
 • Valentijnsactie nog geldig bij Relatieplanet
  Valentijnsactie nog geldig bij Relatieplanet
  18-02-2019 lees