Leuke events in maart voor singles

Leuke events in maart voor singles

Er staan weer een aantal leuke events op het programma voor singles in de maand maart. Zowel Lexa als Relatieplanet hebben als online datingsites leuke activiteiten op de agenda staan. Op 24 maart is het bijvoorbeeld mogelijk om mee te doen aan een Kaas en Wijn Proeverij in Amsterdam. Deze activiteit voor singles wordt georganiseerd door Lexa. Op zaterdag 23 maart organiseert Relatieplanet voor singles een leuk event in de vorm van het Goois Jazz festival. Voor singles die van jazz houden is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Het Jazzfestival vindt plaats in Het Spant in Bussum. Er zijn meerdere zalen waar de beste jazzmuziek te horen is. Er zijn dan ook meerdere artiesten die optreden, zoals Wouter Hamel, Shirma Rouse, Amsterdam Funk Orchestra en de Soul Sensations.

Er is een goed doel verbonden aan de opbrengst van het festival. Die gaat namelijk naar woongroep De Olmen in Bussum. Lidmaatschap is verplicht en singles hebben de mogelijkheid om zich bij Relatieplanet gratis in te schrijven. Er zijn uiteraard wel kosten verbonden om het Jazzfestival te bezoeken. Dat geldt ook voor het bezoeken van het evenement van Lexa. De Kaas en Wijn Proeverij vindt op zondagmiddag plaats. Bij de proeverij van verschillende kazen krijgen de singles een passende wijn. Na afloop van dit event is er aansluiten een gezellige borrel in Café van Zuylen. De proeverij wordt gehouden in het proeflokaal van Reypenaar en begint om 16.30 uur. Er zijn al meerdere singles die zich hebben aangemeld, maar er is nog ruimte voor deelname.


Dating nieuws
 • Lenteactie met korting bij Relatieplanet
  Lenteactie met korting bij Relatieplanet
  18-03-2019 lees
 • Pepper herhaalt succesvolle actie met verdubbelaar
  Pepper herhaalt succesvolle actie met verdubbelaar
  11-03-2019 lees
 • Leuke events in maart voor singles
  Leuke events in maart voor singles
  04-03-2019 lees
 • Eten met singles in Foodhall Mout
  Eten met singles in Foodhall Mout
  25-02-2019 lees
 • Valentijnsactie nog geldig bij Relatieplanet
  Valentijnsactie nog geldig bij Relatieplanet
  18-02-2019 lees