Leuke events in maart voor singles

Leuke events in maart voor singles

Er staan weer een aantal leuke events op het programma voor singles in de maand maart. Zowel Lexa als Relatieplanet hebben als online datingsites leuke activiteiten op de agenda staan. Op 24 maart is het bijvoorbeeld mogelijk om mee te doen aan een Kaas en Wijn Proeverij in Amsterdam. Deze activiteit voor singles wordt georganiseerd door Lexa. Op zaterdag 23 maart organiseert Relatieplanet voor singles een leuk event in de vorm van het Goois Jazz festival. Voor singles die van jazz houden is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Het Jazzfestival vindt plaats in Het Spant in Bussum. Er zijn meerdere zalen waar de beste jazzmuziek te horen is. Er zijn dan ook meerdere artiesten die optreden, zoals Wouter Hamel, Shirma Rouse, Amsterdam Funk Orchestra en de Soul Sensations.

Er is een goed doel verbonden aan de opbrengst van het festival. Die gaat namelijk naar woongroep De Olmen in Bussum. Lidmaatschap is verplicht en singles hebben de mogelijkheid om zich bij Relatieplanet gratis in te schrijven. Er zijn uiteraard wel kosten verbonden om het Jazzfestival te bezoeken. Dat geldt ook voor het bezoeken van het evenement van Lexa. De Kaas en Wijn Proeverij vindt op zondagmiddag plaats. Bij de proeverij van verschillende kazen krijgen de singles een passende wijn. Na afloop van dit event is er aansluiten een gezellige borrel in Café van Zuylen. De proeverij wordt gehouden in het proeflokaal van Reypenaar en begint om 16.30 uur. Er zijn al meerdere singles die zich hebben aangemeld, maar er is nog ruimte voor deelname.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees