Lenteactie met korting bij Relatieplanet

Lenteactie met korting bij Relatieplanet

Relatieplanet heeft een leuke lenteactie voor singles die het voorjaar aangrijpen om op zoek te gaan naar de liefde. De lenteactie houdt in dat er sprake is van 50% korting op een full membership. Dat het een liefdevolle lente mag worden voor alle singles die op zoek zijn naar de ware liefde. Het voorjaar is bij uitstek het seizoen om de liefde te laten opbloeien. De natuur staat in bloei, de temperaturen stijgen en met het voorjaarszonnetje is iedereen blij. Een prima seizoen dus om de stoute schoenen aan te trekken en te beginnen met online dating. Dat is nu dus extra voordelig bij Relatieplanet. De lenteactie duurt nog even voort, want het aanbod voor singles is geldig tot en met 31 maart.

Een full membership geeft toegang tot alle opties van het online dating platform. Dat betekent dat het met een abonnement onder meer mogelijk is om te chatten met andere singles. Op onbeperkte basis. Ook is het mogelijk om na te gaan wie een bezoekje aan het profiel heeft gebracht. Uiteraard bestaat de optie om gegevens uit te wisselen en te ontdekken of de liefde in het echt opbloeit. Het profiel aanmaken is bij Relatieplanet overigens geheel gratis. Om van alle opties van het platform gebruik te maken, is het nodig om een abonnement te kiezen. Dat is dus extra voordelig met 50% korting tijdens de lente-actie. Er zijn keuzes uit verschillende abonnementen, zoals voor drie maanden of voor zes maanden. Of voor een maand door de daarbij behorende kortingscode te kiezen.


Dating nieuws
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees
 • Zo begin je succesvol met online daten
  Zo begin je succesvol met online daten
  05-05-2020 lees
 • Maak met Lexa van daten een event
  Maak met Lexa van daten een event
  20-04-2020 lees
 • Meer online daten via Relatieplanet
  Meer online daten via Relatieplanet
  06-04-2020 lees
 • Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  16-03-2020 lees