Lenteactie met korting bij Relatieplanet

Lenteactie met korting bij Relatieplanet

Relatieplanet heeft een leuke lenteactie voor singles die het voorjaar aangrijpen om op zoek te gaan naar de liefde. De lenteactie houdt in dat er sprake is van 50% korting op een full membership. Dat het een liefdevolle lente mag worden voor alle singles die op zoek zijn naar de ware liefde. Het voorjaar is bij uitstek het seizoen om de liefde te laten opbloeien. De natuur staat in bloei, de temperaturen stijgen en met het voorjaarszonnetje is iedereen blij. Een prima seizoen dus om de stoute schoenen aan te trekken en te beginnen met online dating. Dat is nu dus extra voordelig bij Relatieplanet. De lenteactie duurt nog even voort, want het aanbod voor singles is geldig tot en met 31 maart.

Een full membership geeft toegang tot alle opties van het online dating platform. Dat betekent dat het met een abonnement onder meer mogelijk is om te chatten met andere singles. Op onbeperkte basis. Ook is het mogelijk om na te gaan wie een bezoekje aan het profiel heeft gebracht. Uiteraard bestaat de optie om gegevens uit te wisselen en te ontdekken of de liefde in het echt opbloeit. Het profiel aanmaken is bij Relatieplanet overigens geheel gratis. Om van alle opties van het platform gebruik te maken, is het nodig om een abonnement te kiezen. Dat is dus extra voordelig met 50% korting tijdens de lente-actie. Er zijn keuzes uit verschillende abonnementen, zoals voor drie maanden of voor zes maanden. Of voor een maand door de daarbij behorende kortingscode te kiezen.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees