Van single naar samen online training

Van single naar samen online training

Pepper ziet graag dat alle singles geluk vinden in de liefde. Dat is ook mogelijk met een inschrijving bij deze site voor online dating, want dan is het mogelijk om leuke singles te leren kennen. Om de kans op succes zo groot mogelijk te maken, heeft Pepper een online training beschikbaar. De online training ‘Van single naar samen’  bestaat in totaal uit tien online sessies. Experts op het gebied van de liefde hebben de training samengesteld. In de sessies komen verschillende aspecten aan de orde met behulp van teksten, video’s en oefeningen. Pepper biedt deze online sessies aan in samenwerking met Psychologie Magazine. Er is tijdens de lessons in love bovendien sprake van begeleiding door een psycholoog en singlecoach.

Er komen diverse onderwerpen aan de orde, zoals valkuilen in de liefde en hoe je als single bijvoorbeeld omgaat met een afwijzing. Ook ontdekken de singles wat voor relatietype zij zijn en hoe je als single blij door het leven kunt gaan. Aan het volgen van de online training: Van Single naar Samen zijn wel kosten verbonden. De online sessie kosten in totaal 75 euro. Singles hebben echter ook de kans om de training gratis te volgen. Pepper geeft namelijk aan vijf singles de online training weg. Wie daarvoor in aanmerking wil komen, moet even een mailtje naar Pepper sturen met een originele openingszin. Overigens heeft iedereen de mogelijkheid om de trainingen op eigen tempo te volgen. Dus bijvoorbeeld achter elkaar of met wat tijd er tussen en er is een speciale dagboek app om de voortgang bij te houden.


Dating nieuws
 • Bezoek met singles de Lion King met Lexa
  Bezoek met singles de Lion King met Lexa
  22-04-2019 lees
 • Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement
  Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement
  15-04-2019 lees
 • Nieuwe campagne Ourtime online daten voor vijftigplussers
  Nieuwe campagne Ourtime online daten voor vijftigplussers
  08-04-2019 lees
 • Volg de workshop Hoe leg ik contact
  Volg de workshop Hoe leg ik contact
  01-04-2019 lees
 • Van single naar samen online training
  Van single naar samen online training
  25-03-2019 lees