Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement

Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement

Wie deze lente van plan is om op zoek te gaan naar echte liefde, heeft daartoe de mogelijkheid bij Relatieplanet. Er is zelfs sprake van de mogelijkheid om extra voordelig online te daten. Deze site voor online dating biedt namelijk twee kortingen aan voor twee verschillende abonnementen. Zo is er een korting van 40% beschikbaar bij de keuze voor een abonnement van drie maanden. Het is echter ook mogelijk om langer de tijd te nemen de liefde te zoeken. Bij een abonnement van zes maanden is er sprake van een nog hogere korting. In dat geval krijgt degene die het abonnement afsluit een korting van maar liefst 60%. Het is overigens mogelijk om eerst een gratis profiel aan te maken.

Op die manier is het al snel duidelijk wat Relatieplanet te bieden heeft en of het een goed idee is om een abonnement te nemen. De kortingsactie is echter maar van beperkte duur. Daarom is het wel verstandig om nu meteen een gratis profiel aan te maken. Aansluitend is het dan mogelijk om voor een van de kortingsabonnementen te kiezen. De korting is alleen van toepassing op een abonnement van drie maanden of van zes maanden. Wie zich een maand lang als abonnee wil registreren, komt niet voor de korting in aanmerking. Bij een betaald lidmaatschap is er sprake van toegang tot alle profielen en is het mogelijk om onbeperkt berichten te versturen. Bij een gratis profiel is er ook toegang tot de profielen, maar is het niet mogelijk om onbeperkt berichten te versturen.


Dating nieuws
 • Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  16-03-2020 lees
 • Speciale avond voor singles tijdens Amsterdam Cocktail Week
  Speciale avond voor singles tijdens Amsterdam Cocktail Week
  02-03-2020 lees
 • Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper
  Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper
  17-02-2020 lees
 • Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event
  Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event
  03-02-2020 lees
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees