Bezoek met singles de Lion King met Lexa

Bezoek met singles de Lion King met Lexa

Er is nog plek voor een aantal singles om de Lion King met Lexa te beleven. Het tijdloze verhaal roept vele soorten emoties op als liefde en hoop en moed. Lexa biedt in totaal twintig singles de mogelijkheid om het verhaal met elkaar te beleven. Het evenement voor singles is uniek te noemen. Aanmelding is mogelijk via Lexa.nl en er zijn nog een paar plaatsen vrij. De teller staat nu op zestien singles en wie er heen wil, moet snel zijn. Het avondje uit begint eerst met een kopje koffie of thee en een lekkernij. Daarna is het tijd om het eerste deel van de Lion King te bekijken. Er is een pauze met de gelegenheid om even een drankje te drinken. Vervolgens komt het tweede deel van de Lion King aan de beurt.

Het event vindt plaats op donderdag 25 april en start om 18.45 uur. Het is een ware belevenis om de musical in Scheveningen te bekijken met andere singles. Het event staat open voor members en full members, maar de prijs verschilt. Degene die een abonnement hebben voor online dating bij Lexa hebben een prijsvoordeel. Voor de full members bedraagt de prijs 50 euro en voor members is de prijs vastgesteld op een bedrag van 55 euro. Het is natuurlijk fantastisch leuk om alleen al naar de musical te gaan. Daarnaast is het een leuke optie om met andere singels in contact te komen. Er is in ieder geval gespreksstof genoeg na het kijken van de musical.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees