Bezoek met singles de Lion King met Lexa

Bezoek met singles de Lion King met Lexa

Er is nog plek voor een aantal singles om de Lion King met Lexa te beleven. Het tijdloze verhaal roept vele soorten emoties op als liefde en hoop en moed. Lexa biedt in totaal twintig singles de mogelijkheid om het verhaal met elkaar te beleven. Het evenement voor singles is uniek te noemen. Aanmelding is mogelijk via Lexa.nl en er zijn nog een paar plaatsen vrij. De teller staat nu op zestien singles en wie er heen wil, moet snel zijn. Het avondje uit begint eerst met een kopje koffie of thee en een lekkernij. Daarna is het tijd om het eerste deel van de Lion King te bekijken. Er is een pauze met de gelegenheid om even een drankje te drinken. Vervolgens komt het tweede deel van de Lion King aan de beurt.

Het event vindt plaats op donderdag 25 april en start om 18.45 uur. Het is een ware belevenis om de musical in Scheveningen te bekijken met andere singles. Het event staat open voor members en full members, maar de prijs verschilt. Degene die een abonnement hebben voor online dating bij Lexa hebben een prijsvoordeel. Voor de full members bedraagt de prijs 50 euro en voor members is de prijs vastgesteld op een bedrag van 55 euro. Het is natuurlijk fantastisch leuk om alleen al naar de musical te gaan. Daarnaast is het een leuke optie om met andere singels in contact te komen. Er is in ieder geval gespreksstof genoeg na het kijken van de musical.


Dating nieuws
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees
 • Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  06-01-2020 lees
 • Lexa maakt van daten voor singles een event
  Lexa maakt van daten voor singles een event
  16-12-2019 lees
 • Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  02-12-2019 lees
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees