Volg de workshop Hoe leg ik contact

Volg de workshop Hoe leg ik contact

Singles die een lidmaatschap hebben bij Relatieplanet hebben direct toegang tot het overzicht met alle events. Ook als er nog geen membership is, bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan alle events. De inschrijving bij Relatieplanet om op zoek te gaan naar de liefde is gratis. Voor deelname aan events is doorgaans een vergoeding vastgesteld. Bijvoorbeeld voor het volgen van de workshop Hoe leg ik contact. Deze workshop vergroot de kansen op het gebied van de liefde en vindt plaats op 13 april. De workshop is speciaal voor single mannen die willen leren hoe het beste contact te leggen. De workshop van WeSocialMEN! is succesvol, zoals uit het verleden is gebleken. Zo heeft 48% van de deelnemers aan de workshop in 2017 een vaste relatie gekregen en dat binnen een jaar.

Het doel is om dat percentage nog hoger te laten uitkomen. Het streven is om het percentage te laten stijgen naar 65%. Tijdens de workshop komen er verschillende onderwerpen aan de orde. Bijvoorbeeld een deel theorie over de voorwaarden voor een ideale profielfoto. Daarmee is het mogelijk om meteen een goede indruk te maken. Bovendien krijgen de deelnemers tools aangereikt om een profieltekst te maken die de nieuwsgierigheid aanwakkert. Ook stappen de deelnemers uit de comfortzone door ervaring op te doen om contact te leggen. Er is zowel aandacht voor het online daten als voor het offline daten. De workshop vindt plaats in Utrecht en start om 11.30 uur en eindigt om 16.45 uur. Singles hebben de mogelijkheid om zich nu gratis bij Relatieplanet in te schrijven en zich aan te melden voor de workshop.


Dating nieuws
 • Bezoek met singles de Lion King met Lexa
  Bezoek met singles de Lion King met Lexa
  22-04-2019 lees
 • Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement
  Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement
  15-04-2019 lees
 • Nieuwe campagne Ourtime online daten voor vijftigplussers
  Nieuwe campagne Ourtime online daten voor vijftigplussers
  08-04-2019 lees
 • Volg de workshop Hoe leg ik contact
  Volg de workshop Hoe leg ik contact
  01-04-2019 lees
 • Van single naar samen online training
  Van single naar samen online training
  25-03-2019 lees