Volg de workshop Hoe leg ik contact

Volg de workshop Hoe leg ik contact

Singles die een lidmaatschap hebben bij Relatieplanet hebben direct toegang tot het overzicht met alle events. Ook als er nog geen membership is, bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan alle events. De inschrijving bij Relatieplanet om op zoek te gaan naar de liefde is gratis. Voor deelname aan events is doorgaans een vergoeding vastgesteld. Bijvoorbeeld voor het volgen van de workshop Hoe leg ik contact. Deze workshop vergroot de kansen op het gebied van de liefde en vindt plaats op 13 april. De workshop is speciaal voor single mannen die willen leren hoe het beste contact te leggen. De workshop van WeSocialMEN! is succesvol, zoals uit het verleden is gebleken. Zo heeft 48% van de deelnemers aan de workshop in 2017 een vaste relatie gekregen en dat binnen een jaar.

Het doel is om dat percentage nog hoger te laten uitkomen. Het streven is om het percentage te laten stijgen naar 65%. Tijdens de workshop komen er verschillende onderwerpen aan de orde. Bijvoorbeeld een deel theorie over de voorwaarden voor een ideale profielfoto. Daarmee is het mogelijk om meteen een goede indruk te maken. Bovendien krijgen de deelnemers tools aangereikt om een profieltekst te maken die de nieuwsgierigheid aanwakkert. Ook stappen de deelnemers uit de comfortzone door ervaring op te doen om contact te leggen. Er is zowel aandacht voor het online daten als voor het offline daten. De workshop vindt plaats in Utrecht en start om 11.30 uur en eindigt om 16.45 uur. Singles hebben de mogelijkheid om zich nu gratis bij Relatieplanet in te schrijven en zich aan te melden voor de workshop.


Dating nieuws
 • EliteDating voor alle singles van niveau
  EliteDating voor alle singles van niveau
  17-06-2019 lees
 • Date workshop om contact te leren leggen
  Date workshop om contact te leren leggen
  10-06-2019 lees
 • Ga als single mee met de Sunset Cruise
  Ga als single mee met de Sunset Cruise
  03-06-2019 lees
 • Pepper verdubbelt abonnement voor singles
  Pepper verdubbelt abonnement voor singles
  27-05-2019 lees
 • Borrelen met singles via Lexa
  Borrelen met singles via Lexa
  20-05-2019 lees