Borrelen met singles via Lexa

Borrelen met singles via Lexa

Wie single is en dit weekend niets op de agenda heeft staan, heeft nu de mogelijkheid de bladzijde te vullen. Lexa heeft als online datingsite namelijk een leuke activiteit op de agenda geplaatst. Singles hebben de mogelijkheid om daaraan mee te doen en wellicht ook een nieuwe liefde te scoren. Het event vindt op 25 mei plaats en draait natuurlijk om het ontmoeten van leuke mensen die ook op zoek zijn naar een partner. Gezellig borrelen met andere singles is het motto van het event. Het is een late zaterdagmiddagborrel die op 25 mei plaatsvindt in de gezellige Jans Bar in Utrecht. Dat is dus op een centraal gelegen locatie, zodat er singles uit het hele land kunnen aanwaaien.

Of aanwaaien niet echt, want het is wel de bedoeling dat de singles zich voor deze leuke borrel aanmelden. Stipt om 17.00 uur gaat de borrel in de Jans Bar van start en krijgen de singles van Lexa het eerste drankje gratis. Dat is meteen al een goed begin van het einde van de middag en start van de avond. Naast een drankje is er ook ruimte om van een lekker borrelhapje te genieten. De borrel duurt overigens tot 20.00 uur, maar iedereen heeft de mogelijkheid om daarna op eigen initiatief een eigen invulling aan de rest van de avond te geven. Er hebben zich via Lexa al dertig deelnemers opgegeven, maar er is nog ruimte voor meer. Ontmoet in de leuke Jans Bar single mannen en maak er een gezellige avond van. De entree is overigens gratis.


Dating nieuws
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees
 • Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  06-01-2020 lees
 • Lexa maakt van daten voor singles een event
  Lexa maakt van daten voor singles een event
  16-12-2019 lees
 • Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  02-12-2019 lees
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees