Relatieplanet doopt meimaand om tot datemaand

Relatieplanet doopt meimaand om tot datemaand

Relatieplanet heeft de meimaand officieel gedoopt tot datemaand. Om deze woorden extra kracht bij te zetten, is er een actie bovenop een actie gekomen. Er was namelijk al sprake van een aantrekkelijke korting om online te daten. Daar doet Relatieplanet nog een schepje bovenop door 30% extra korting te verstrekken op de prijsverlaging die voor bepaalde tijd is aangekondigd.

Het mooie weer breekt eindelijk aan en dat zorgt ervoor dat iedereen meer zin krijgt om naar buiten te gaan. Lekker op een terrasje zitten of een lange wandeling maken door de natuur. Het is natuurlijk het leukste om dat met iemand te doen en helemaal als er sprake is van een ontluikende liefde. Relatieplanet helpt daar graag een handje bij met de opties voor online dating. De meimaand als datemaand kan zomaar voor meerdere singles een groot succes zijn. Op een abonnement naar keuze krijgen de singles een extra korting van 30%. Die komt dus bovenop de prijsverlaging die al tijdelijk beschikbaar was.

Er zijn al veel singles die geprofiteerd hebben van deze aanbieding. Misschien zit die ene droomsingle er wel tussen en daarom is het ook aan te raden deze kans niet te laten liggen. Het abonnement met de extra korting biedt de gelegenheid om met leden naar keuze te chatten. Ook is het mogelijk om na te gaan wie het eigen profiel heeft bekeken. Daarnaast is er uiteraard een mogelijkheid om contactgegevens aan elkaar te geven. Dan is de meimaand straks misschien ook voor jou een echte datemaand met een opbloeiende liefde.


Dating nieuws
 • Leren surfen en singles ontmoeten
  Leren surfen en singles ontmoeten
  15-07-2019 lees
 • Leer singles kennen tijdens een unieke Viking Experience
  Leer singles kennen tijdens een unieke Viking Experience
  01-07-2019 lees
 • EliteDating voor alle singles van niveau
  EliteDating voor alle singles van niveau
  17-06-2019 lees
 • Date workshop om contact te leren leggen
  Date workshop om contact te leren leggen
  10-06-2019 lees
 • Ga als single mee met de Sunset Cruise
  Ga als single mee met de Sunset Cruise
  03-06-2019 lees