Varen met singles via Lexa

Varen met singles via Lexa

Het mooi weer komt er toch eindelijk wel een keer aan en wat is er dan heerlijker om een boottocht te maken. Op 19 mei is het zover en staat er weer een event van Lexa op het programma. Varen met singles op een zondagmiddag door Amsterdam. Dat is toch een ideale gelegenheid om een gezellige middag te beleven en misschien wel kans te maken een leuke liefde te vinden. Het Double Tree Hilton Hotel is het vertrekpunt om een geweldige zondagmiddag op het water te beleven. Uiteraard is er aan boord sprake van een hapje en een drankje. Er hebben zich al een groot aantal deelnemers aangemeld voor deze single boottocht in Amsterdam.

Wie mee wil, kan zich direct aanmelden via de website van Lexa. De memberprijs voor deze activiteit ligt lager dan voor niet-leden. Wie zich nog niet heeft ingeschreven bij Lexa als single kan dat meteen gratis doen. Of direct kiezen voor een full membership om meteen van het voordeel van de lagere prijs voor het event te profiteren. Varen met singles is een van de vele events die de site voor online dating organiseert. Er staan ook nog andere leuke events in mei op het programma. Bijvoorbeeld op zaterdag 25 mei bij de Jans Bar in Utrecht om te borrelen en de leukste singles te ontmoeten. De single mannen staan als het ware in de rij om de single vrouwen te ontmoeten tijdens dit event. De bar is in het centrum van Utrecht gelegen en de borrel begint om 17.00 uur.


Dating nieuws
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees
 • Date event voor single ouders met kinderen
  Date event voor single ouders met kinderen
  04-11-2019 lees
 • Meld je aan voor de Lexa Date Night
  Meld je aan voor de Lexa Date Night
  21-10-2019 lees
 • Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  07-10-2019 lees
 • Online dating populair onder senioren en ouderen
  Online dating populair onder senioren en ouderen
  16-09-2019 lees