Varen met singles via Lexa

Varen met singles via Lexa

Het mooi weer komt er toch eindelijk wel een keer aan en wat is er dan heerlijker om een boottocht te maken. Op 19 mei is het zover en staat er weer een event van Lexa op het programma. Varen met singles op een zondagmiddag door Amsterdam. Dat is toch een ideale gelegenheid om een gezellige middag te beleven en misschien wel kans te maken een leuke liefde te vinden. Het Double Tree Hilton Hotel is het vertrekpunt om een geweldige zondagmiddag op het water te beleven. Uiteraard is er aan boord sprake van een hapje en een drankje. Er hebben zich al een groot aantal deelnemers aangemeld voor deze single boottocht in Amsterdam.

Wie mee wil, kan zich direct aanmelden via de website van Lexa. De memberprijs voor deze activiteit ligt lager dan voor niet-leden. Wie zich nog niet heeft ingeschreven bij Lexa als single kan dat meteen gratis doen. Of direct kiezen voor een full membership om meteen van het voordeel van de lagere prijs voor het event te profiteren. Varen met singles is een van de vele events die de site voor online dating organiseert. Er staan ook nog andere leuke events in mei op het programma. Bijvoorbeeld op zaterdag 25 mei bij de Jans Bar in Utrecht om te borrelen en de leukste singles te ontmoeten. De single mannen staan als het ware in de rij om de single vrouwen te ontmoeten tijdens dit event. De bar is in het centrum van Utrecht gelegen en de borrel begint om 17.00 uur.


Dating nieuws
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees