Date workshop om contact te leren leggen

Date workshop om contact te leren leggen

Het is via sites voor online dating gemakkelijk om contact te leggen. Het is echter ook belangrijk om in de echte wereld op een ontspannen manier contact te maken. Daar is nu een workshop voor beschikbaar in de vorm van ´Hoe leg ik contact?´. Deze date workshop is speciaal voor mannen en wordt georganiseerd door Relatieplanet in samenwerking met WeSocialMEN!. Het is gebleken dat bijna de helft van de single mannen na het volgen van deze workshop een vaste relatie krijgt. Dat is binnen een jaar na de training het geval. Het is uiteraard het doel van Relatieplanet om nog meer mannen een relatie te laten krijgen. De workshop vindt plaats op 15 juni 2019 in Utrecht en duurt van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Er zijn drie verschillende rondes tijdens deze leuke workshop. Eerst is er aandacht voor de theorie met betrekking tot het online daten. Bijvoorbeeld om een ideale profielfoto en profieltekst te maken. De tweede ronde is gericht op het buiten de comfortzone treden en in de praktijk ervaring op te doen om contact te leggen. Het is ook mogelijk om alleen te kijken hoe anderen contact leggen om daar van te leren. Er is wat dat betreft geen verplichting om de praktijkoefeningen uit te voeren. In de derde ronde is er aandacht voor het contact leggen met een vrouw. Bijvoorbeeld hoe je een gesprek start in een online omgeving en offline omgeving. Ook is er aandacht voor het nieuwe model van daten om de kans op een tweede date zo groot mogelijk te maken.


Dating nieuws
 • Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  16-03-2020 lees
 • Speciale avond voor singles tijdens Amsterdam Cocktail Week
  Speciale avond voor singles tijdens Amsterdam Cocktail Week
  02-03-2020 lees
 • Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper
  Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper
  17-02-2020 lees
 • Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event
  Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event
  03-02-2020 lees
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees