EliteDating voor alle singles van niveau

EliteDating voor alle singles van niveau

EliteDating is een populaire site voor online dating voor alle singles met niveau. Iedere week melden zich ruim 1.500 nieuwe singles aan. Iets meer dan de helft daarvan is vrouw en iets minder dan de helft is man. Via deze site voor online dating is het mogelijk om andere singles met niveau te daten. Maar liefst 70% van de ingeschreven singles is hoger opgeleid en er is sprake van een hoge succesratio met 2.500 singles die elke maand de liefde vinden.

Betrouwbaar met handmatige controle van profielen

EliteDating is een betrouwbare site voor online dating en controleert elk nieuw profiel handmatig. Hierbij kijkt het kwaliteitsteam naar de oprechtheid en de eerlijkheid van het profiel. Op basis van wetenschappelijke matchmaking krijgen de singles iedere dag meerdere matches voorgesteld. Dat er een wetenschappelijke toepassing is, komt omdat de kans op succes het grootst is. Er is sprake van het zogenoemde Big Five model en die heeft betrekking op de persoonlijkheidspsychologie. Als een single zich aanmeldt bij EliteDating is er een uitgebreide lijst met vragen beschikbaar. Aan de hand van de ingevulde vragenlijst is er sprake van een analyse van vijf aspecten van de persoonlijkheid.

Persoonlijke voorkeuren

Naast het invullen van de vragenlijst is het mogelijk om de persoonlijke voorkeuren aan te geven. Bijvoorbeeld de voorkeur om kennis te maken met singles van een bepaalde leeftijd of op basis van andere criteria. Daarbij valt onder meer te denken aan het christelijke geloof of aan singles boven de 50 jaar of aan een homoseksuele single. Er zijn uiteraard ook singles die alleenstaand zijn en kinderen hebben. Op basis van alle gegevens komen er matches beschikbaar en de uitslag van de test is uiteraard in te zien. Bovendien is het mogelijk om wanneer men wil de voorkeuren te veranderen.

Tips voor profiel

Het is om de zoektocht naar de liefde te laten slagen van belang om het eigen profiel zo goed mogelijk neer te zetten. Een persoonlijk en volledig profiel vergroot nu eenmaal de kans op succes. Het is overigens ook mogelijk om professioneel datingadvies van EliteDating te krijgen. Er is een helpcenter beschikbaar om te voorzien in antwoorden op de meest gestelde vragen. Verder is het uiteraard mogelijk om per regio te zoeken. Dat is ideaal voor singles die in de eigen omgeving een nieuwe liefde willen leren kennen.

Persoonlijke datingtips

EliteDating zorgt ook voor het aanbieden van persoonlijke datingtips om lokale singles te ontmoeten. Het doel is natuurlijk om een langdurige relatie te krijgen en daarbij komen de datingtips om lokale singles te ontmoeten zeker van pas. Verder is het belangrijk om te weten dat het veilig om te daten bij EliteDating. De persoonlijke gegevens zijn uiteraard beschermd. Singles hebben overigens ook de optie om de speciale app te downloaden op de smartphone. Dat maakt het ook gemakkelijk om foto’s te uploaden, de persoonlijkheidstest te doen en de matches te bekijken. EliteDating is er voor alle singles met een hoog niveau en de kans van slagen in de liefde is groot bij deze website. Inschrijven is op elk moment van de dag mogelijk.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees