Leer singles kennen tijdens een unieke Viking Experience

Leer singles kennen tijdens een unieke Viking Experience

Doe je al aan online dating, maar wil je ook wel eens singles tijdens een unieke beleving ontmoeten? In dat geval is het aan te raden om je voor de Viking Experience aan te melden. Relatieplanet is de site voor online dating waar je singles niet alleen online, maar ook in het echt ontmoeten. Deze online datingsite biedt singels de mogelijkheid om deel te nemen aan de Viking Experience. Heb je komend weekend nog niets te doen? Nu wel, want de workshop vindt op 6 juli plaats in Rijperkerk in Friesland. Alleen leden van Relatieplanet hebben de kans om andere singles tijdens de workshop te ontmoeten. Aanmelding bij deze site voor online dating is gratis, zodat je snel over een account beschikt.

Wat ga je doen tijdens de Viking Experience?

Het belangrijkste doel van de Viking Experience is om zelf te leren smeden net zoals de Vikingen in vroegere tijden deden. Je krijgt een aantal verschillende smeedtechnieken aangeleerd en aan het einde van de workshop heb jij je eigen lepel gemaakt. Die mag je natuurlijk mee naar huis nemen. Overigens leer je meer dan alleen smeden. Hoe leuk is het wel niet om te leren hoe je vuur maakt op de wijze van de Vikingen van weleer. Het vuur is er niets voor niets, want daarmee is een maaltijd te maken. In dit geval ga je aan de slag met het bakken van pannenkoeken.

Het is natuurlijk de bedoeling om er een gezellige dag van te maken en er is alle ruimte om andere singles te leren kennen. De dag is overigens compleet verzorgd en je houdt er een  uniek aandenken aan over. Of misschien ontmoet je wel een single waarvan je hart ineens wat sneller gaat kloppen. Alles is wat dat betreft natuurlijk mogelijk. Het is een workshop die bijna een complete dag in beslag neemt. De singles komen om 10.30 uur aan en de dag eindigt ongeveer om 19.00 uur.

Compleet verzorgde dag

De Viking Experience duurt een hele dag en is compleet verzorgd. Zo voorzien Floris en Felix de singles van onder meer koffie en thee. Het tweetal verzorgt eveneens en lunch de soep is onder meer gevuld met kruiden uit de eigen tuin. Singles die zich aan willen melden, hebben de mogelijkheid om te laten weten of er al ervaring bestaat met smeden. Er zijn nog plaatsen rij en het is echt een unieke beleving. De kosten voor leden van Relatieplanet bedragen 65 euro en dan beleef je een ervaring die je nooit meer vergeet.

Het leuke is natuurlijk dat je andere singles ontmoet die deze workshop ook geweldig vinden. Dat schept dus vanaf het begin meteen al een band. Er is altijd een kans aanwezig dat de liefde van je dromen er rondloopt. Iedereen heeft de gelegenheid om tijdens de workshop gezellig met elkaar te kletsen. Buiten het smeden om is er onder meer tijdens de lunch en de maaltijd alle gelegenheid om elkaar nog beter te leren kennen. Tijdens het smeden heb je de aandacht vooral nodig om je eigen lepel te creëren.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees