Leren surfen en singles ontmoeten

Leren surfen en singles ontmoeten

Hoe leuk is het om te leren surfen en tegelijkertijd andere singles te ontmoeten? Dat is via Lexa mogelijk, want deze site voor online dating organiseert de leukste events. De surfworkshop vindt plaats op 21 juli op het geweldige strand van Scheveningen.

Het is meteen al leuk dat ook alle andere singles op een sportieve manier met elkaar willen kennismaken. Strand Noord vormt het decor van deze workshop die aanvangt om 11.30 uur in de ochtend. Je beleeft in elk geval een fantastische middag met de kans om de liefde van je leven te ontmoeten.

Programma surfworkshop op 21 juli

Het programma van de surfworkshop voor singles staat al vast voor zondag 21 juli. Om 11.40 uur is de ontvangst bij Aloha Surf en krijg je een kopje koffie of thee. Een half uurtje later is het tijd om een wetsuit te passen. Die krijg je aan tijdens het surfen. Weer een half uurtje later om 12.30 uur krijg je eerst theorieles over het golfsurfen.

Met deze kennis ga je daarna in de praktijk aan de slag met golfsurfen. Dat begint om 12.45 uur en duurt tot en met 14.00 uur. Vervolgens is het even tijd om heerlijk bij te komen met een lunch. Die vangt aan om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Vervolgens heb je nog alle gelegenheid om nog even na te genieten en met de andere singles te kletsen over je surfavonturen.

Opgeven via Lexa

Wie mee wil doen met de surfworkshop op 21 juli in Scheveningen dient zich wel even aan te melden. Dat is mogelijk via de website van Lexa. Er zijn al vijftien deelnemers die zich voor de leuke en sportieve workshop hebben opgegeven. De inschrijving staat nog open en er is nog ruimte voor meer sportieve singles. De full member prijs is lager dan voor de singles die bij Lexa ingeschreven staan met een gratis account.

Surfen niks voor jou?

Misschien is surfen wel niks voor jou. Dan is het handig om te weten dat Lexa nog veel meer events organiseert. Ook events, waarbij er geen activiteiten zijn. Bijvoorbeeld tijdens een van de vele borrels in het land. Op 10 augustus is er weer een speciale borrel en heb je de gelegenheid om leuke singles te ontmoeten. Lexa organiseert deze borrel in Utrecht op zaterdagmiddag. Het is helemaal fantastisch als het ook nog een beetje zomers weer is tijdens de borrel.

Deze borrel is ideaal om mannen te ontmoeten. Deze hebben namelijk voor de borrel een workshop gekregen en krijgen alle gelegenheid om het geleerde in de praktijk te brengen. De entree is gratis en je hoeft je als single alleen maar op te geven voor de borrel via Lexa. De borrel duurt van 17.00 uur tot 19.00 uur. Daarna is iedereen vrij om een eigen kant op te gaan. Misschien ontmoet je wel die ene leuke single met je wie verder nog een leuke avond wilt beleven. Het is tenslotte zomer en de liefde hangt in de lucht.


Dating nieuws
 • Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  07-10-2019 lees
 • Online dating populair onder senioren en ouderen
  Online dating populair onder senioren en ouderen
  16-09-2019 lees
 • Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  02-09-2019 lees
 • Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  19-08-2019 lees
 • Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  05-08-2019 lees