Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen

Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen

Mannen opgelet, het is mogelijk om op een leuke manier te leren hoe je contact legt. Het gaat natuurlijk om het contact leggen met vrouwen om de ideale partner te vinden. Ben jij man en single en op zoek naar een leuke liefde in je leven? Een liefde waar je de rest van je leven mee wilt delen?

Als je vrouwen ontmoet, maar je weet niet hoe je contact moet leggen, is dat een gemiste kans. De Coaching Workshop keert je kansen en legt een succesvolle basis om de liefde te vinden. Deze workshop is speciaal voor mannen en erop gericht om contact te leggen. Wil je meedoen? De workshop vindt op 10 augustus plaats in Utrecht en de aanmelding regel je via Lexa.nl.

Workshop van WeSocialMEN en Lexa

De Coaching Workshop van WeSocialMEN en Lexa is helemaal vernieuwd en erg populair. De laatste drie workshops waren volledig uitverkocht. Wil je bij deze workshop zijn op 10 augustus dan is het aan te raden je snel aan te melden.

De succesfactor is groot als je de workshop eenmaal hebt gevolgd. Er zijn drie rondes in de workshop met eerst de theorie en daarna de praktijk die optioneel is. Aansluitend is er een zaterdagmiddagborrel om je aangeleerde skills in het echt te oefenen op vrouwen.

Eerste ronde

Tijdens de eerste ronde leer je voor succesvol online daten hoe belangrijk de profielfoto is. Je krijgt inzicht in hoe je het beste scoort met een profielfoto. Daarnaast leer je hoe je het beste een profieltekst maakt. Een tekst die de nieuwsgierigheid prikkelt van vrouwen is al een eerste stap naar contact. Vervolgens leer je ook hoe je dan online een gesprek start en daarbij jezelf blijft.

Tweede ronde

De tweede ronde speelt zich af op straat en laat je helemaal uit je comfortzone treden. Je hebt de keuze om zelf aan de slag te gaan of om toe te kijken. De theorie toepassen in de praktijk is dus optioneel. Het is niet de bedoeling dat jij je ongemakkelijk gaat voelen. Er is dus niets verplicht.

Derde ronde

Nu volgt er tijdens de workshop weer een deel theorie met inzichten hoe contact te leggen met een vrouw. Het gaat nu niet om online een gesprek starten, maar dat offline te doen. Verder leer je om voor duidelijkheid te zorgen, zodat je niet in de friend zone blijft hangen.

Gezellige borrel

De Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen, kent een gezellig einde. Na afloop is er namelijk sprake van een borrel. Je bent dan niet meer alleen met mannen, want er zijn vrouwen genoeg die jou willen leren kennen.

Wil je nog meer zelfvertrouwen kweken na deze workshop? Dan is er een gelegenheid om een 1op1-vervolgstap aan te gaan. Er zijn al aardig wat deelnemers die zich hebben aangemeld. De workshop start op zaterdag 10 augustus om 11.30 uur en duur tot 16.45 uur. Meld je aan via Lexa.nl met extra korting voor de mannen die full member zijn bij deze online datingsite.


Dating nieuws
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees