Lexa event met opbrengst voor Hartstichting

Lexa event met opbrengst voor Hartstichting

Lexa organiseert iedere maand afwisselende events voor leden die aan online dating doen. Elke maand weer staan er meerdere events op de agenda. Het leuke daarvan is dat je als single altijd wel een uitje, workshop of activiteit leuk vindt.

Opbrengst naar goed doel

In de maand september staat er op 8 september een activiteit op de planning. Deze keer is het wel een extra bijzonder event, want er is een goed doel aan gekoppeld. Lexa organiseert namelijk in samenwerking met de Hartstichting een wandeling. Dat is nog niet eens het bijzondere, maar wel dat de opbrengst van het hele event naar de Hartstichting gaat. Het Hartstocht event vindt op zondag 8 september plaats en er hebben zich al meer dan honderd singles voor aangemeld.

Wandeling Hartstocht

De wandeling leidt door het schitterende natuurgebied van Twiske dat nabij Amsterdam is gelegen. Je moet tijdens de wandeling natuurlijk leuke singles om mee in gesprek te gaan. Wie weet komt er wel een hartstochtelijke liefde uit voort. De route brengt je naar een omgeving met veenplassen, bruggen, molens en watertjes. Als je het niet leuk vindt om je alleen als single aan te melden, neem dan gerust iemand mee. Er zijn tijdens de wandeling drie rustmomenten. Dan is er alle gelegenheid om even wat te drinken. Of je gaat in gesprek met een van de love coaches van Lexa. Bijvoorbeeld om handvatten te krijgen om met iemand in gesprek te komen.

3 starttijden voor verschillende leeftijdsgroepen

Het event van Lexa en de Hartstichting kent een grote populariteit. Er is daarom gekozen om op drie verschillende momenten te starten voor verschillende leeftijdsgroepen. De eerste start vindt om 11.00 uur plaats en is voor vijftigplussers. De tweede groep gaat van start om 11.30 uur en deze wandeling is bedoeld voor singles van 36 tot en met 49 jaar. Ben je single en jonger? Dan start je om 12.00 uur met de wandeling voor de groep vanaf 20 jaar tot en met 35 jaar. De wandelingen zijn op basis van leeftijd ingedeeld om je als single met anderen rond je eigen leeftijd in gesprek te komen.

Afsluiting met borrel voor iedereen

De leuke wandeling begint met een consumptie en aan het einde is er afsluitend een borrel. Als iedereen de wandeltocht heeft afgelegd, komen alle leeftijdsgroepen bijeen voor een afsluiting met een gezellige borrel. Het is dan nog even leuk om na te kletsen en misschien heb je inmiddels al contact gelegd met een single die je beter wilt leren kennen. De kosten voor de wandeling Hartstocht bedraagt 17 euro. De volledige opbrengst van het Lexa event gaat naar de Hartstichting voor onderzoek naar hart- en vaatziekten. Er is nog ruimte om je aan te melden voor het event. Nog geen Lexa account? Meld je dan eerst gratis aan of kies direct voor een full membership. Dan heb je daarna de gelegenheid om je in te schrijven voor het leuke wandelevent. De locatie met startpunt ligt in Oostzaan en de wandeling gaat door het gebied van Twiske.


Dating nieuws
 • Tips voor daten tijdens corona
  Tips voor daten tijdens corona
  26-11-2020 lees
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees