Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet

Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet

De blaadjes maken zich langzamerhand los van de bomen als teken dat de herfst eraan komt. Alle reden voor Relatieplanet om met een herfstactie te komen en leuke events op de agenda te zetten. Ook een reden om op zoek te gaan naar de liefde om licht te laten schijnen op de donkere dagen voor kerst. Het platform voor online dating heeft ruim zeventigduizend leden die actief zijn. Er is ruimte voor nog veel meer singles om zich aan te melden en in contact met anderen te komen.

Herfst ideaal om te daten

De herfst is volgens Psychologie Magazine een uitstekende periode om te daten. Het blijkt dat het niveau van testosteron bij zowel mannen als vrouwen hoger is in de herfst. Dat is weer reden dat er sneller sprake is van aantrekkingskracht. Relatieplanet helpt de liefde graag een handje en heeft een spetterende herfstactie bedacht. Alle singles krijgen de kans om bij het afsluiten van een abonnement van 50% korting te profiteren.

Herfstactie: 50% korting bij Relatieplanet

De 50% korting tijdens de herfstactie is van toepassing op verschillende abonnementen. Als single kies je of je een abonnement voor een maand, drie maanden of zes maanden wilt. Elke abonnementsperiode heeft een andere casino. Kies voor kortingscode so6m50 als je zes maanden full member wilt zijn. Je betaalt de helft van wat je normgaal betaalt.

Gebruik kortingscode so3m50 voor een full membership van drie maanden. Wil je het eerst even een maand uitproberen? Dan is er de code so1m50 voor een maandabonnement. De codes zijn via de website van Relatieplanet te activeren. Je hebt nog even de tijd om van het aanbod gebruik te maken. De herfstactie loopt namelijk door tot en met 3 november.

Overigens is het altijd gratis om een profiel voor online daten aan te maken. Het is dus ook nog mogelijk om eerst even rond te kijken. Een abonnement biedt wel extra voordelen en gebruiksgemak. Zo is het mogelijk om onbeperkt met andere leden van de relatiesite te schatten. Je ziet ook wie je profiel heeft bekeken en hebt de optie om contactgegevens uit te wisselen.

Meld je ook aan voor de leuke events

Relatieplanet is een actieve site voor online dating en organiseert in real life leuke events voor singles. De eerstvolgende activiteit staat gepland voor 16 november en is een cocktail workshop in Amsterdam. Het is een ware kunst om cocktails te maken en enorm leuk om te leren. Als je aan deze workshop meedoet, leer je van een bartender de lekkerste cocktails te shaken.

Natuurlijk krijg je ook wat extra informatie, zoals over verschillende drankjes en leuke weetjes. Het is de bedoeling dat alle deelnemers om de beurt of met zijn tweetjes achter de bar gaan staan. Dan krijgt iedereen de mogelijkheid om op een professionele manier een lekker cocktail te shaken. Lidmaatschap is voor dit even verplicht. Het komt dan ook mooi uit dat Relatieplanet de herfstactie georganiseerd heeft. Dan heb je voor de helft van het normale bedrag al lid van de site voor online dating.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees