Meld je aan voor de Lexa Date Night

Meld je aan voor de Lexa Date Night

Er zijn allerlei mogelijkheden om in contact te komen met singles, zoals via online dating. Het is echter ook leuk om weer eens een keer in het echt contact te leggen. Dat is binnenkort mogelijk met de Lexa Date Night.

Affordable Art Fair

Dat is een speciale avond, waarop er ruimte is voor vijftig singles om elkaar in een leuke sfeer te ontmoeten. De locatie en decor zijn perfect om er een geslaagde avond van te maken/ De Lexa Date Night is een van de speciale events die de datingsite organiseert. Dit keer in samenwerking met de Affordable Art Fair.

Het evenement vindt plaats van 31 oktober tot en met 3 november in Amsterdam Noord in de Kromhouthal. Op 1 november vindt hier de Lexa Date Night plaats voor vijftig singles. Er hebben zich al twintig singles aangemeld. Wil je erbij zijn? Laat het dan snel weten en meld je via de online dating site van Lexa aan voor de Date Night.

Date Night

De Date Night biedt tijdens de Affordable Art Fair een unieke gelegenheid om andere singles te ontmoeten. Iedereen die zich opgeeft, krijgt een toegangsticket voor de Date Night. Daarnaast ontvangen de deelnemers voor een drankje en een mezze platter twee muntjes. De tourguide van de AAF verzorgt een interessante rondleiding. Ook krijgen de singles een fair boekje met daarin alle informatie over het evenement.

Het leuke is dat de toegangskaarten ook op de rest van de dagen van de fair zijn te gebruiken. Mocht je te veel oog hebben voor de andere singles dan hoef je dus alsnog niets te missen van de fair. Je gaat dan een dag later of twee dagen later gewoon nog een keer heen. Als de rondleiding is afgelopen, krijgt iedereen de gelegenheid om zelf verder de fair te ontdekken. Het is natuurlijk ook mogelijk om met andere singles dan te kletsen of even gezellig een drankje te doen. De locatie is ideaal om met elkaar in gesprek te gaan over kunst.

Aanmelden bij Lexa

Het event van Lexa Date Night staat open voor iedereen die lid is bij deze site voor online dating. Wie nog geen lidmaatschap heeft, kan zich natuurlijk gratis inschrijven. Daarna staat de aanmelding voor de Date Night ook meteen open. Ben je een full member dan profiteer je wel van een extra lage prijs. Je betaalt als full member namelijk maar een bedrag van 25 euro voor het event.

Ben je een gratis member bij Lexa dan kost een kaartje voor deelname aan de avond 30 euro. Het is natuurlijk ideaal als je van originele kunst houdt en op zoek bent naar de liefde om mee te gaan. Je ontmoet er namelijk singles die ook interesse hebben in kunst of misschien wel interesse hebben in jou. Het leuke van de Date Night is de ongedwongen en relaxte sfeer die er heerst. Dat leidt ertoe dat je heel gemakkelijk contact legt met de andere singles die meedoen aan de Date Night.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees