Date event voor single ouders met kinderen

Date event voor single ouders met kinderen

Wie bekend is in het land van online dating weet dat Relatieplanet altijd unieke events organiseert. Dat is ook dit keer het geval en wel met een speciale reden. In samenwerking met Go-Out heeft Relatieplanet nu een event op het programma staan voor single ouders met kinderen. Hoe leuk is dat? Het gaat om ouders die op zoek zijn naar een leuke date en kinderen in de leeftijd tussen 4 en 12 jaar hebben.

Ontmoet single ouders in de speeltuin

De locatie van het event voor single ouders met jonge kinderen bevindt zich in Bussum en betreft een overdekte speeltuin. De kinderen leven zich helemaal uit in het speelgedeelte, waar overigens begeleiding voor aanwezig is. De single ouders hebben dan alle tijd om met elkaar in contact te komen. Een ontmoeting gaat gepaard met een klein opdrachtje. Dat breekt niet alleen het ijs, maar maakt je ook aan het lachen. Of zet je misschien aan tot denken of prikkelt op de een of andere manier de fantasie. Het leuke van deze opdrachtjes is dat je elkaar zo snel spelenderwijs leert kennen.

Na afloop is er alle ruimte om verder met elkaar te kletsen. Op een matchkaart is het mogelijk om aan te geven in welke van de single ouders je interesse hebt. Is er een match? Dan krijgen de single ouders elkaars contactgegevens om verder in contact met elkaar te komen. Het is voor single ouders met jonge kinderen een unieke manier om te gaan daten. Bovendien hoef je geen oppas te regelen en heeft je kind een geweldig leuke tijd in de speeltuin. Het is voor deelname aan het event voor single ouders wel nodig om over een lidmaatschap bij Relatieplanet te beschikken. Het evenement vindt plaats op 9 november en start om 10.00 uur. Om 11.45 uur eindigt het evenement.

Nog geen account bij Relatieplanet?

Misschien ben je als single ouder wel net pas op het idee gekomen om te daten. Dan is dit event natuurlijk perfect om de eerste stappen te zetten. Je hebt bij Relatieplanet de mogelijkheid om je eerst gratis aan te melden. Als gratis lid heb je vervolgens de keuze om een betaald lidmaatschap aan te gaan. Dat is al voor een enkele maand mogelijk, maar wil je langer online daten dan is dat ook een optie. Bijvoorbeeld door een abonnement voor drie maanden, zes maanden of twaalf maanden te nemen.

Als full member is het bovendien voordeliger om je voor het evenement ‘Daten is kinderspel’ aan te melden. Je profiteert dan namelijk van een korting op de prijs. Mocht je toch liever zonder kinderen aan events deelnemen dan is er een ruime keuze. Bijvoorbeeld op 16 november. Dan is er de optie om aan een leuke Cocktail workshop mee te doen. Deze workshop vindt plaats in Amsterdam en het is de bedoeling om na de theorie aan de slag te gaan. Dat doe je door als duo achter de bar plaats te nemen en een lekkere cocktail te shaken.


Dating nieuws
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees
 • Zo begin je succesvol met online daten
  Zo begin je succesvol met online daten
  05-05-2020 lees
 • Maak met Lexa van daten een event
  Maak met Lexa van daten een event
  20-04-2020 lees
 • Meer online daten via Relatieplanet
  Meer online daten via Relatieplanet
  06-04-2020 lees
 • Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  16-03-2020 lees