Leuke dating events voor single 50plussers

Leuke dating events voor single 50plussers

Ourtime is de datingsite voor single 50plussers en biedt net als Lexa de gelegenheid om aan events deel te nemen. De activiteiten zijn gericht op 50plussers en lopen uiteen van proeverijen tot wandelingen. Het eerstvolgende evenement voor single 50plussers staat gepland op zaterdag 23 november.

Proeverij voor singles

Op zaterdag 23 november is het mogelijk om andere single 50plussers te ontmoeten tijdens een proeverij. Het singles event vindt plaats in Amsterdam en start om 15.00 uur. Het gaat om een bijzondere kaasproeverij. In een sfeervolle ambiance proeven de deelnemers van heerlijke ambachtelijke kazen. De kaasexpert vertelt daarbij alles over de bijzondere kenmerken van de verschillende kazen. Er komen in totaal zes verschillende kazen voorbij die speciaal geselecteerd zijn voor deze proeverij. Het is niet alleen maar kaas proeven, want er zijn ook nog andere activiteiten beschikbaar.

Je leert in elk geval hoe je de kaas het beste proeft. De kazen hebben een rijping van drie maanden tot vier jaar. Je krijgt verder een drietal glazen wijn die natuurlijk perfect bij de kaasjes passen. Bovendien is het natuurlijk de bedoeling dat het een gezellige proeverij wordt. Full members betalen 30 euro voor deze proeverij en anderen 35 euro. De kaasproeverij voor single 50plussers duurt een uur, maar wie weet wat er na afloop gebeurt. Misschien klikt het wel met een van de andere singles. Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om ergens nog even wat te drinken. Opgave is mogelijk via de website van Ourtime die overigens via de website van Lexa te bereiken is.

Liever wandelen over het strand?

Misschien ben je wel niet een echte kaasliefhebber, maar wel 50plus en single. In dat geval zijn er tal van andere events van Ourtime om aan mee te doen. Op 15 december staat er bijvoorbeeld een strandwandeling voor single 50plussers gepland. De wandeling heeft een lengte van twaalf kilometer en start in Hoek van Holland. Na aankomst is er de gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken. Om het ijs meteen te bereken, zijn er leuke spellen te spelen. Vervolgens start de wandeling met alle single 50plussers. Na de wandeling staat er een kerstsoepje op het menu. Dat is nog niet alles.

Er staat ook nog een lunch op het programma bij 2 Seasons Beach. Het wordt gewoon een hele gezellige dag met de kans om leuke singles te ontmoeten. Het is aan te raden om voor de strandwandeling geschikte kleding en schoenen aan te trekken. Het evenement van Ourtime start om 11.00 uur op zondag 15 december.  Het programma komt ten einde op 16.00 uur. Single 50plussers kunnen zich via Ourtime op geven voor deelname aan dit event. De full member prijs is 30 euro en members betalen 35 euro. Nog geen lid van Ourtime en wel single 50plus en op zoek naar de liefde? De aanmelding op Ourtime is altijd gratis. Alleen om van alle functionaliteiten gebruik te maken, is een full membership nodig bij Ourtime. Dan profiteer je voortaan van alle voordelige activiteiten in het land.


Dating nieuws
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees