Lexa maakt van daten voor singles een event

Lexa maakt van daten voor singles een event

Lexa staat al lange tijd bekend als organisatie voor events voor singles in combinatie met online dating. De events zijn uitgegroeid tot een gigantisch succes waar al vee singles een nieuwe partner hebben ontmoet. Nu maakt Lexa van daten voor singles dan ook echt een event. Het is een kwestie van delen van meer dan een activiteit met bijvoorbeeld het beleven van een unieke ervaring. Er zijn vier kenmerken die van toepassing zijn op het daten via events.

Vrienden van singles mogen mee naar events

De events voor singles zijn in de eerste plaats uiteraard bestemd voor leden van Lexa, maar vrienden zijn ook welkom. Het is toch geweldig om als single met vrienden naar een event toe te gaan. Bijvoorbeeld naar een van de vele gezellige borrels die in verschillende plaatsen plaatsvinden. Elke single mag maximaal drie vrienden meenemen naar de events. Het voordeel is dat deze vrienden zelf geen lid van Lexa hoeven te zijn.

Speciale events

Er zijn allerlei soorten events bij Lexa en er zijn Star events. Dat zijn speciale events met een uitzonderlijk karakter met unieke en verrassende elementen. Deze Star events zijn exclusief voor members van Lexa bedoeld. De Star events zijn altijd weer een groot succes. Dat blijkt wel uit het gegeven dat deze events vaak onderwerp van gesprek zijn. Niet alleen tijdens de events, want er wordt nog lang over nagepraat.

Echte ervaringen delen

Het is fijn om te weten dat de events geen ongemakkelijke bedoening vormen voor singles. Er is bijvoorbeeld een organisator die ervoor zorgt om met een spelletje het ijs te breken. Het doen van een spelletje of activiteit zorgt ervoor dat de singles betrokken raken bij het event. Bovendien is er altijd een gastvrouw aanwezig die voor de begeleiding van het evenementen voor singles zorgt.

Samenwerking met geselecteerde partners

Lexa werkt samen met een aantal geselecteerde partners om fantastische events neer te zetten. Bijvoorbeeld met geselecteerde partners die gespecialiseerd zijn in koken, dans of muziek. Het leuke daarvan is dat de events het karakter van een workshop krijgen. Al doende leren de singles elkaar tijdens de workshop beter kennen.

Kosten van events

Er zijn verschillende events bij Lexa die uiteraard geld kosten. Bijvoorbeeld als het gaat om het volgen van een workshop met andere singles. De prijs van ieder event staat er altijd duidelijk bij vermeld. Bovendien is er doorgaans een onderscheid tussen de prijs van singles die lid zijn bij Lexa en de niet-leden. Het is daarnaast gratis voor singles om zich bij deze site voor online dating in te schrijven. Alleen aan het full memberschap zijn abonnementskosten verbonden. Daarbij is er weer een onderscheid tussen een abonnement van een maand en bijvoorbeeld voor drie maanden of zes maanden. De events staan altijd ruim van tevoren op de website van Lexa. Het is dan ook mogelijk om je snel aan te melden als er weer een nieuw event op de planning staat. Kijk maar eens wat er de komende tijd in het verschiet ligt.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees