Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar

Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar

Online daten en singles in het echt ontmoeten

Relatieplanet is een online datingsite waar iedere single welkom is om zich in te schrijven. Naast online dating zijn er allerlei mogelijkheden om singles in het echt te ontmoeten. Iedere maand staan er weer geweldig leuke events op de agenda. De ene keer is dat een workshop waarin je leert contact te leggen met anderen. Een andere keer is dat een winterwandeling, borrel of leuke andere activiteit.

De events zijn altijd zeer populair en doorgaans is er sprake van een beschikbaarheid voor een beperkt aantal singles. Het loont dus altijd even de moeite om de events in de gaten te houden. Er zit geen beperking op het aantal leden dat zich wil aanmelden bij deze site voor online dating. Daar is dus altijd ruimte voor beschikbaar. Bovendien biedt Relatieplanet op dit moment een korting aan op verschillende abonnementen.

40% korting en 60% korting

Het is altijd gratis om bij Relatieplanet een profiel aan te maken. In aanvulling daarop is het mogelijk om een betaald abonnement te nemen. Deze keer heb je de mogelijkheid om van een korting van 40% te profiteren. Deze korting is beschikbaar voor een abonnement van 3 maanden. De korting loopt op naar 60% als je de keuze maakt een abonnement voor 6 maanden te nemen bij deze site voor online dating. Er is nog meer leuk nieuws te melden van Relatieplanet. Er is namelijk sprake van een samenwerking met een televisieprogramma.

Daten op televisie

Wie het aandurft om op televisie te daten, is bij Relatieplanet aan het goede adres. Er is een samenwerking met het televisieprogramma ‘Lang leve de liefde’. Bij aanmelding voor dit programma verblijf je in elk geval 24 uur in een luxe omgeving. De maximale verblijfsduur is vijf dagen. Het is een vorm van slow daten om de tijd te hebben elkaar echt goed te leren kennen. Het tegenovergestelde van speeddaten dus, waarbij je heel snel een indruk op moet doen. In het televisieprogramma is er echt alle tijd om elkaar te doorgronden.

Iedereen die single is mag zich opgeven voor het programma. Het maakt niet uit of je net 18 jaar bent of dat je al de leeftijd van 88 jaar hebt bereikt. Het is ook niet belangrijk of je wel of niet eerder een relatie hebt gehad. Of dat je misschien al wel kinderen hebt. Het doel van het televisieprogramma is om voor jou de perfecte match te vinden. De unieke slow date brengt misschien wel de liefde van jouw leven op je pad. Het televisieprogramma komt op de televisiezender SBS6. Het aanmeldingsformulier is te vinden via de website van Relatieplanet. Als deze stap je toch net te ver gaat, ga je natuurlijk gewoon online de liefde vinden via de populairste website van het


Dating nieuws
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees