Als single naar Oerol met Relatieplanet

Als single naar Oerol met Relatieplanet

Het duurt nog ven voordat het Oerol festival op Terschelling plaatsvindt. Het is echter nooit te vroeg om alvast plannen te maken. Vooral niet nu Relatieplanet singles de mogelijkheid biedt om het geweldige spektakelmee te beleven.

Oerol is een geweldig festival en het hele eiland bestaat haast uit een open podium. Bijvoorbeeld met optredens van theatergroepen uit binnen en buitenland. Zo is er ook overal muziek net als beeldende kunst, dans en straattheater. Het is bijzonder om mee te maken, want het theater en de andere events spelen zich overal af. Bijvoorbeeld in de duinen en op het strand net als in het bos. Ook zijn er schuren en dijken waar van alles te zien en te horen is en zo ook op straat.

Haven als thuisbasis

Relatieplanet biedt singles de mogelijkheid om mee te gaan naar Oerol. De klipper ‘De Lauwerszee’ vormt tijdens het weekend de thuisbasis en ligt in de haven van het eiland. Daar liggen natuurlijk nog veel meer schepen. Iedere ochtend is er eerst tijd voor een gezellig ontbijt. Bovendien is er de gelegenheid om alvast een lunchpakket te maken, want overdag ben je natuurlijk niet in de haven. Na het ontbijt is het tijd om erop uit te trekken en ga je naar de optredens kijken. Uiteraard met andere singles die dezelfde wensen hebben. Het is zowel mogelijk om op de fiets als te voet naar de optredens op Terschelling te gaan. In de avond is er een centraal punt voor het avondeten. Zo is er een mogelijkheid om naar de haven terug te keren en aan boord te dineren. Of gezellig met andere naar een plek waar iedereen samenkomt om te eten.

Aanvang op maandag 15 juni

Wil je met Relatieplanet als single mee naar het Oerol festival op Terschelling? Je hebt de keuze om op maandag in de ochtend al te komen of in de avond. Kom je in de ochtend dan heb je meteen de mogelijkheid om van alle theateroptredens te genieten. Wil je liever in de avond komen dan zorg je dat je op tijd bent voor het diner aan boord. De dagen erna op dinsdag, woensdag en donderdag geniet je na het ontbijt volop van de belevenissen. Op vrijdag heb je vervolgens de keuze om na het ontbijt alweer te vertrekken. Of je blijft gewoon nog de hele dag op Terschelling om maar niets van Oeral te hoeven missen.

Wil je als single met Relatieplanet mee naar Oerol dan is een lidmaatschap bij deze site voor online dating verplicht. De inschrijving voor Relatieplanet is gratis en alleen voor een full membership betaal je abonnementskosten. De prijs voor leden bedraag 265 euro. Je profiteert dan van een korting. Ben je geen lid dan betaal je een prijs voor 295 euro voor vier dagen lang feest en gezelligheid. Wil je meer weten, kijk dan even bij de events van Relatieplanet. Misschien ontdek je al wel een leuke partner voor die tijd via Relatieplanet en beleef je Oerol dit jaar samen.


Dating nieuws
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees