Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event

Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event

Er staan in de maand februari weer verschillende leuke events op het programma bij Relatieplanet voor singles. Als eerste is het mogelijk om mee te doen met de Muiderslot wandeling die op 9 februari plaatsvindt. Een week later is er gelegenheid om aan een interessante workshop voor mannen mee te doen.

Muiderslot wandeling voor singles

Voordat de wandeling van start gaat in Weesp is er tijd om gereserveerd om een kopje koffie of thee te drinken. Als iedereen klaar is voor vertrek begint de wandeling en voert de tocht langs het water en door de polders in de omgeving van het Naardermeer. Als een groot deel van de route is afgelegd, is het tijd voor een lunchpauze. De lunch is overigens voor eigen rekening. Daarna gaat de wandeling weer verder in de richting van het Muiderslot. Het eerste deel na de lunchpauze loop je over de oude zeedijk.

Het bereiken van het Muiderslot is het keerpunt van de wandeling om vervolgens weer terug te lopen naar het vertrekpunt. Dan is het event nog niet ten einden, want er staan borrelhapjes en een borrel klaar. Een wandeling is voor singles een unieke gelegenheid om elkaar te leren kennen in een leuke setting. De Muiderslot wandeling start om 11.00 uur en eindigt om 14.00 uur. Het is om mee te doen aan deze wandeling verplicht om een account te hebben bij Relatieplanet. Het account is gratis aan te maken.

Meedoen aan gratis workshop voor mannen?

Vind je het lastig om contact te leggen en ben je daardoor al eens een liefde misgelopen? Relatieplanet organiseert op 16 februari de workshop ‘Hoe leg ik contact’. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop, maar een lidmaatschap bij Relatieplanet is wel verplicht. De inschrijving op de datingsite is overigens gratis. Er komen verschillende onderwerpen aan de orde tijdens de gratis workshop. Bijvoorbeeld op welke manier je de beste indruk kan maken met een profielfoto. Of wat de beste manier is om een profieltekst te schrijven die uitnodigt om op te reageren. Ook het online contact leggen met singles en het gaande houden van een gesprek komt aan de orde.

De workshop helpt om het zelfvertrouwen in de wereld van online dating te vergroten. Verder is het ook interessant dat je als man leert om met een vrouw offline contact te leggen. De workshop duurt van 12.30 uur tot 16.45 uur. Deze workshop voor mannen is al vele malen eerder georganiseerd. Uit ervaring weet Relatieplanet dat de workshop voor veel mannen het begin is geweest om een lange relatie aan te gaan. Het is bovendien ideaal om het zelfvertrouwen in de wereld van de liefde te vergroten. Wil je meedoen aan deze praktische workshop? Aanmelding is verplicht net zoals het lidmaatschap bij Relatieplanet. De aanmelding is te realiseren via de website van Relatieplanet. Daar zie je ook meteen de andere events staan. Na het volgen van de workshop zijn de andere events natuurlijk ideaal om je zelfvertrouwen in de praktijk te testen.


Dating nieuws
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees
 • Live Coaching gericht op daten
  Live Coaching gericht op daten
  15-06-2020 lees
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees