Tijdelijk verdubbeling abonnement bij Pepper

Tijdelijk verdubbeling abonnement bij Pepper

Singles die bij Pepper een abonnement afsluiten voor online dating, kunnen tijdelijk profiteren van een gratis verdubbeling van de periode van het gekozen lidmaatschap. De lente is bij uitstek het seizoen om op zoek te gaan naar een leuke partner en dat kan natuurlijk bij online dating site Pepper.

Iedereen die in de periode tussen 14 mei en 31 mei een abonnement afsluit, kan van het aanbod profiteren. Dat betekent dat singles langer de tijd krijgen om voor een lage prijs op zoek te gaan naar de ideale partner. Om voor deze in actie in aanmerking te komen, hoeven singles zich alleen maar in te schrijven en een abonnement af te sluiten.

De inschrijving is gratis, zodat je gelijk al een prima indruk kunt opdoen van de mogelijkheden die deze site voor online dating te bieden heeft. Als de indruk goed is, dan kun je een keuze maken uit de verschillende abonnementen die door Pepper worden aangeboden.

Pepper zorgt dan voor de rest en verdubbelt het abonnement dat gekozen is. De prijzen van het lidmaatschap staan op de website vermeld. Bij een lidmaatschap van een maand zijn de kosten bijvoorbeeld 25 euro en wordt er een maand extra gegeven.

Bij een jaarlidmaatschap geldt een extra lage prijs van slechts 8,50 euro per maand en krijgt de single die hiervoor kiest, maar liefst een jaar lang extra. Zo zijn er ook mogelijkheden om te kiezen voor een lidmaatschap van bijvoorbeeld zes maanden of drie maanden, die tijdens de actieperiode eveneens wordt verdubbeld.


Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper

Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper

Valentijnsdag is achter de rug en voor singles liggen er natuurlijk altijd kansen om de volgende Valentijn samen te vieren. Een liefdespartner is niet altijd zo gemakkelijk te vinden, maar ook weer niet onmogelijk. Vooral niet als je van Pepper gebruikmaakt om online te gaan daten. Dan hebben singles een veel grotere kans om volgend jaar met een partner Valentijn te gaan vieren.

Om een extra hand je te helpen, heeft Pepper een speciale aanbieding beschikbaar voor online daten. Het is niet de eerste keer dat deze aanbieding voorbij komt en vast ook niet de laatste keer. Het is vandaag wel de laatste dag waarop de site voor online dating het speciale aanbod beschikbaar heeft. Dat is namelijk de tijdelijke verdubbeling van het abonnement om optimaal van alle online datingopties gebruik te maken.

Verdubbeling abonnement: dubbel zolang daten voor een lagere prijs

De inschrijving bij Pepper is altijd gratis, maar wie optimaal online wil daten, dient daarvoor een abonnement af te sluiten. De actieperiode loopt op 17 februari af en het is dus de laatste dag dat er sprake is van verdubbeling van het full membership abonnement. Er zijn maar twee stappen te doorlopen. Dat is eerst de inschrijving gratis regelen om daarna te kiezen voor het full membership. Wat de duur van het abonnement betreft, zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Er zijn in totaal vier opties beschikbaar. Degene die eerst even de kat uit de boom wil kijken, kan kiezen voor een maandabonnement. Pepper geeft er dan een maand gratis bij.

Wie wat langer de kansen wil benutten om de liefde te vinden, kiest gemakkelijk voor een driemaands fullmembership. Pepper doet er dan gewoon nog eens drie maanden bij. Dan is er nog een optie om voor een abonnement voor zes maanden te kiezen om de liefde te vinden. Pepper doet er een schepje bovenop met zes maanden extra. Een jaarabonnement is ook nog een optie. Pepper geeft er een jaar gratis extra bij. Dat is bijvoorbeeld ideaal voor de kieskeurige singles die niet het idee hebben binnen een maand al de liefde te vinden. Of voor de singles die echt langdurig gebruik willen maken van de mogelijkheid om online te daten. Het is ook handig om het lidmaatschap achter de hand te houden, mocht een eerste liefde via Pepper het uiteindelijk toch niet blijkt te zijn.

Op zoek naar de liefde

Als het Pepper abonnement eenmaal is geregeld, kan de zoektocht naar de liefde online beginnen. Het is aan te raden om de tips en adviezen van Pepper door te nemen. Bijvoorbeeld over het maken van een profiel, waarbij je een collage maakt. Singles hoeven dan geen lange beschrijvingen te geven, want beelden zeggen veel meer dan woorden. De controle op profielen vindt handmatig plaats, zodat er sprake is van veilig online daten. Bovendien is er een klantenservice bereikbaar voor als er bijvoorbeeld vragen zijn. Verder is er het Pepper Magazine met tips en verhalen en een inkijkje geeft in het laatste datingnieuws.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees