Speciale avond voor singles tijdens Amsterdam Cocktail Week

Speciale avond voor singles tijdens Amsterdam Cocktail Week

De vierde editie van Amsterdam Cocktail Week vindt deze maand plaats van 16 tot en met 22 maart. Lexa organiseert in het kader van deze feestelijke week een singlesavond met cocktails natuurlijk als thema.

Het draait tijdens de Amsterdam Cocktail Week allemaal om cocktails. De drankjes zijn enorm populair en het is een feestje om ze te drinken. Het is nog leuker te weten hoe je de cocktails maakt. Daarom combineert Lexa beide aspecten in een speciale singlesavond waar singles cocktails leren maken. Het leuke is dat alle deelnemers in duo’s worden samengesteld, zodat je er niet alleen voor staat. Het is de bedoeling om een speciale Lexa cocktail te maken die voor de Amsterdamse Cocktail Week bedacht is.

Workshop en meer

Tijdens de workshop leer je hoe je een cocktail maakt, maar er is ook nog ruimte voor andere leuke zaken.  Zo staan er meerdere activiteiten voor duo’s op het programma. Je blijft niet de hele avond samen met de andere helft een duo vormen. Er vindt namelijk een aantal keer een wisseling plaats, zodat je meerdere singles leert kennen. De medewerkers van aMusée maken er bovendien een gezellige avond van en maken twee bijzondere cocktails. Er is voor de singles die zich via Lexa aanmelden een privégedeelte gereserveerd. Na afloop van de workshop is er nog alle gelegenheid om te kletsen met andere singles. Het speciale evenement tijdens de Amsterdam Cocktail Week staat alleen open voor singles van 30 jaar en ouder. De gezellige horecagelegenheid aMusée is de locatie waar het allemaal gebeurt. De bar ligt tegenover het Rijksmuseum en is eenvoudig te vinden. De brasserie heeft een neoklassiek karakter en vleugje creativiteit. De speciale avond wordt gehouden op 19 maart en dat is midden in de Amsterdam Cocktail Week. Je mag als single ook een vriendin of vriend meenemen naar dit leuke event. Het is wel een evenement waarvoor aanmelding nodig is, omdat Lexa en aMusée graag willen weten hoeveel singles er komen. Er zijn op dit moment nog voldoende plekken beschikbaar.

Amsterdam Cocktail Week

De Amsterdam Cocktail Week is natuurlijk een fantastisch event in deze stad. Er doen maar liefst veertig horecagelegenheden in Amsterdam mee aan dit festijn. Bovendien vinden er leuke evenementen plaats. Wie van cocktails houdt, maar niet van alcohol heeft de mogelijkheid om cocktails zonder alcohol te drinken. De bars hebben een eigen menu beschikbaar, maar bieden ook twee drankjes aan voor gereduceerde prijzen. Dat geldt zowel voor de alcoholische cocktails als voor de cocktails die geen alcohol bevatten. Lexa is overigens hoofdsponsor van de Amsterdam Cocktail Week. Er worden dan ook meerdere activiteiten voor singles georganiseerd tijdens het evenement. Er is ook een leuk Wine en Dine evenement dat op 18 maart plaatsvindt. Verder zijn er meerdere bars die cocktails met bites combineren. De overige activiteiten hebben onder meer betrekking op workshops, seminars en masterclasses rondom verschillende thema’s. Een van de thema’s richt zich op de non-alcoholische cocktails die sterk in populariteit toenemen en daarom extra aandacht krijgen.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees