Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting

Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting

De komende weken brengen de meeste mensen veel tijd thuis door nu Nederland vrijwel dicht is. Dat biedt echter ook leuke kansen. Bijvoorbeeld om op zoek te gaan naar de liefde. De sportclubs zijn dicht en ook muziekverenigingen hebben de deuren gesloten. Er komt dan ook een zee van vrije tijd beschikbaar. Die vrije tijd is prima te benutten om te beginnen met online dating. Bovendien is het bijna lente en dat is bij uitstek een seizoen om de liefde te laten bloeien. 

Daten met korting in de lente

Wie niet weet waar te moeten beginnen met online daten, kan bijvoorbeeld bij Relatieplanet terecht. Dat is met het de komst van de lente zelfs mogelijk met korting. Je betaalt in deze periode maar de helft van de prijs. Het is bovendien een van de beste datingsites van het land en dus een goede keuze. Er zijn ook andere datingsites waar je een kijkje kan nemen. Zo zijn Pepper en Lexa onder singles ook enorm populair. De korting van Relatieplanet maakt het voordelig om te beginnen met online daten. Je betaalt bijvoorbeeld voor 6 maanden maar 5 euro per maand. 

De normale prijs voor een dergelijk abonnement is 9,95 euro. Als je denkt korter de tijd nodig te hebben om de liefde te vinden, is er een ander abonnement. Dan heb je ook de mogelijkheid om drie maanden voor 7,50 euro  per maand te kiezen. Dat is de helft van de reguliere prijs van 14,95 euro. Nederland gaat eerst voor drie weken op slot en misschien heb je daarom wel genoeg aan een maandabonnement. Dat kost je maar 12,50 euro in plaats van 24,95 euro. De kosten zijn minimaal om de liefde van je leven te leren kennen. Bovendien spaar je enorm veel geld uit nu de horeca op slot zit. Een terrasje pakken is er niet meer bij net als lunchen en dineren of op stap gaan. Overigens is de actie van Relatieplanet een lange tijd geldig, namelijk tot 26 april 2020.

Hoe werkt het online daten?

De standaard is dat de inschrijving eerst gratis is en je daarna een profiel aanmaakt. Het gratis abonnement geeft je de mogelijkheid om Relatieplanet te leren kennen. Bevalt het? Dan ga je verder en kies je voor een van de abonnementen met 50% korting. Een betaald abonnement biedt bij Relatieplanet namelijk net even wat meer mogelijkheden. In dat geval zijn alle functionaliteiten beschikbaar. Je hebt onder meer de mogelijkheid om op onbeperkte basis berichten te verzenden. Je ziet ook wie er van de singles jouw profiel heeft bekeken en hebt zelf de optie foto´s van anderen te bekijken. Ben je eenmaal lid van Relatieplanet dan is het ook leuk om aan events deel te nemen. Bijvoorbeeld aan borrels of workshops of wandelingen. Dat kan met het op slot gaan van Nederland helaas de aankomende weken niet, maar daarna misschien wel. Neem maar een kijkje bij Relatieplanet nu je toch veel vrije tijd over hebt. Misschien is dit de periode waarin je wel de liefde van je leven vindt.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees