Maak met Lexa van daten een event

Maak met Lexa van daten een event

Er is wat creativiteit nodig in deze tijd om via online dating een leuke partner te vinden. Lexa haakt daar handig op in door van daten een event te maken. De fysieke events vinden op dit moment dan wel geen doorgaan, maar er zijn wel online events. De trend van nu is via een video dating event de kans op slagen te vergroten. Daarom heeft Lexa een aantal video dating events georganiseerd die op 3 mei plaatsvinden. De verschillende video events voor singles hebben allemaal een uniek thema.

Video coaching

Lexa heeft ervoor gekozen om video coaching in deze tijd centraal te stellen. De onderwerpen variëren, zoals hoe je tijdens de quarantaine naar profielen kan zoeken. Of welke datingtrends je in deze tijd mag verwachten. Zo is er eveneens sprake van video coaching over het onderwerp hoe je connecties maakt als het niet mogelijk is om elkaar in het echt te ontmoeten. Een ander onderwerp heeft betrekking op hoe je het beste kan daten tijdens quarantaine. Dat is onder meer mogelijk door je profiel te laten opvallen. Ook hieraan is een speciaal event in de vorm van video coaching gewijd. De verschillende video coaching onderwerpen voorzien in een leuke manier om deze periode door te komen door singles op afstand te leren kennen. 

Tips voor een verdere kennismaking

Na het bekijken van de afleveringen van video coaching is het natuurlijk goed mogelijk dat je een leuke single online ontmoet. Of misschien al eerder als je bent ingeschreven en een aantrekkelijk profiel hebt gevonden. In het begin leer je elkaar wat beter kennen door berichten te versturen, maar op een gegeven moment wil je meer. Dan geeft Lexa nog graag wat tips om met social distancing er een draai aan te geven. Bijvoorbeeld door elkaar eens op te bellen. Het is al spannender om elkaar telefonisch te spreken dan elkaar berichten te sturen of met elkaar te chatten. Als bellen nog wat te spannend is, kan je natuurlijk ook beginnen met spraakberichten. Zo leer je de stem van elkaar kennen en een volgende stap is dan eventueel videobellen.

Wil je de eerste ontmoeting op afstand spannend maken dan is het ook mogelijk om een virtueel diner te organiseren. Dek allebei de tafel netjes en steek kaarsjes aan om de sfeer te verhogen. Mocht je niet zo goed zijn in de keuken dan is het ook een leuk idee om eten bij je date en  bij jezelf te bezorgen. Er zijn allerlei manieren om elkaar met social distancing te leren kennen. Een voorbeeld daarvan is het opstellen van een muzieklijst. Je leert elkaar goed kennen als je weet van wat voor muziek de ander houdt. Zo luister je een tijdje naar elkaars muziek. Er is in elk geval meer dan voldoende tijd om elkaar op allerlei manieren te leren kennen. Ook al mag je de deur niet uit en is er geen gelegenheid om in een restaurant wat samen te eten. Wees zelf ook creatief om online een date te hebben.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees