Meer online daten via Relatieplanet

Meer online daten via Relatieplanet

Het is in deze tijden lastiger om als single in het fysieke leven een liefdespartner te vinden. De aandacht richt zich nu vooral op het online daten. Deze vorm van dating kent geen beperkingen als het gaat om online contact. Relatieplanet is een van de online datingsites waar er meer online contact is in deze tijd. De matchmaker helpt graag een extra handje en stelt singles in de gelegenheid om dagelijks twee contacten te ontgrendelen om een gesprek te voeren. Deze optie is beschikbaar zonder kosten en voor alle singles die een betalend abonnement hebben. De inschrijving is voor singles op Relatieplanet overigens gratis.

Online daten tijdens coronacrisis

Het online daten blijft doorgang vinden, maar gelet op de richtlijnen van het RIVM zijn fysieke afspraakjes af te raden. Het advies luidt om zoveel mogelijk thuis te blijven en aan social distancing te doen. Het thuisblijven biedt natuurlijk wel alle gelegenheid om de aandacht volledig op online daten te richten. Het maken van een fysieke afspraak kan altijd in de toekomst. De meeste afspraakjes na online contact te hebben gelegd, vinden doorgaans in de horeca plaats. Dat is in deze tijd niet mogelijk net als dat het af te raden is om naar het strand, bos of park te gaan. De activiteit bij Relatieplanet is in elk geval sterk toegenomen en ook op andere plekken is de online toenadering gegroeid. Het is bovendien de verwachting van Relatieplanet dat het online contact via datingsites alleen maar verder toeneemt. 

Ontgrendelen van gesprekken

Relatieplanet biedt altijd de optie van gratis inschrijving aan, waarna het mogelijk is om een abonnement te kiezen. Een full membership biedt alle functionaliteiten aan om optimaal van het platform te profiteren. Het ontgrendelen van gesprekken is normaal alleen mogelijk met singles die een abonnement hebben. Dat is nu tijdelijk anders, want deze groep krijgt van Relatieplant dagelijks de kans tweemaal een gesprek te ontgrendelen met niet-betalende leden. Overigens hebben singles die geen full membership hebben de kans om van een speciaal aanbod gebruik te maken. Relatieplanet biedt op dit moment abonnementen aan met een korting van 50 procent.

Tips voor online daten

Het online daten biedt in deze tijd extra opties om elkaar nog beter te leren kennen. Het eerste contact via de chat is altijd spannend en dat contact verdiept zich natuurlijk verder. Als er een goede klik is, bestaat ook de mogelijkheid om elkaar eens te bellen. Dat is een uitstekend vervolg van het chatten met elkaar. Door elkaars stem te horen, krijg je een nog completer beeld van de ander. Ook leuk is het om elkaar een lange brief te sturen of om te bellen en elkaars gezicht te zien. Videobellen neemt toe in populariteit na het leggen van contact op een datingsite. Een abonnement met korting is via de website van Relatieplanet af te sluiten. Er zijn verschillende kortingscodes beschikbaar met keuze uit abonnementen voor uiteenlopende periodes. Maak gebruik van deze tijd waarin je vooral binnen moet blijven en misschien ontdek je wel de liefde van je leven.


Dating nieuws
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees